Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gift vid första ögonkastet-stjärnan hoppar av – beskedet efter ett avsnitt

11 apr, 2024, 19:30 
Chockbeskedet – han väljer att lämna.
Annons

Nu rullar en ny efterlängtad säsong av SVT-succén Gift vid första ögonkastet i rutan. Åtta modiga singlar har gått med på att säga "ja" utan att se sin respektive först – och vi tittare får följa hela processen.

Men mitt i premiäryran kommer ett trist besked. En stjärna har valt att hoppa av.

”Gift vid första ögonkastet”-profilen nobbad av kronprinsessan Victoria: ”Lite ledsamt”Brand logo
”Gift vid första ögonkastet”-profilen nobbad av kronprinsessan Victoria: ”Lite ledsamt”

Gift vid första ögonkastet-stjärnan hoppar av programmet

Det är sexologen Kalle Norwald som på Instagram berättar att han valt att lämna programmet efter hela fem år. Den tionde säsongen som nu rullar i rutan, är alltså hans sista.

– Jag har alltså tackat nej att delta i vintersäsongen som är inspelad och den säsong som spelas in i sommar, skriver han själv på Instagram.

Under sina fem år i programmet har han tillhört expertpanelen som matchat ihop deltagarna, och som funnits med som stöd under experimentets gång. Och visst har han lyckats bra – idag finns det ju flera GVFÖ-bebisar och äkta makar som ännu håller ihop.

Annons

Det är tydligt att han kommer vara saknad. I kommentarsfältet skickar Gift vid första ögonkastet-parhästen Maria Farm en rejäl dos kärlek:

"Kalle min Kalle. ❤️ Tillsammans med Fredric var du en ovärderlig guide in i arbetet o en vän jag alltid kunde lita på. Jag blev helt enkelt lite bättre p g a dig o oss.Men vi säger ju inte hej då till varandra, utan hälsar snarare en spännande, ny tid ihop med skrivdagar o annat skoj, välkommen 😊🥳❤️"

Därför försvinner stjärnan från Gift vid första ögonkastet

Nu väntar nya äventyr för Kalle, men tråkigt nog kommer inte allt ske framför kameror.

– Jag stänger nu den här dörren för att kunna öppna nya. Vissa kommer ni att se och andra inte. Bland annat kommer min bok ”Sexualkunskap för vuxna” i höst, jag är i startgroparna med nya samarbeten men framför allt ser jag just nu fram till en ledig sommar. Det var fem år sen sist, berättar han.

Redan i den aktuella säsongen presenterades en ny expert i programmet, psykologen Hana Jamali.

Foto: SVT

Annons