Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gift vid första ögonkastet-stjärnans okända relation med Agneta Sjödin – haft ett förflutet

30 maj, 2023, 07:00 
Allt kommer fram efter att han gift sig i TV.
Annons

Nu rullar SVTs succéprogram Gift vid första ögonkastet i rutan, och det är återigen dags för ett gäng modiga deltagare att pröva kärlekslyckan.

Hur det går med äktenskapet återstår att se. Men nu kommer det fram att en av årets deltagare, Arvid Stark, 34 har ett förflutet som inte många känner till...

”Gift vid första ögonkastet”-profilen nobbad av kronprinsessan Victoria: ”Lite ledsamt”Brand logo
”Gift vid första ögonkastet”-profilen nobbad av kronprinsessan Victoria: ”Lite ledsamt”

Gift vid första ögonkastet-deltagaren relation till sin mormor

Arvid Stark matchades ihop med Ida Lind av experterna, och hela sju avsnitt in ser kärleken ut att spira. De har haft det oerhört friktionsfritt, fram tills en dispyt som ägde rum i det senaste avsnittet.

Det är tre avsnitt kvar tills vi får se om de fortsätter vara gifta, eller om det blir skilsmässa. Men oavsett om Arvid går vinnande ur det hela med kärleken eller inte, har han fått stor uppmärksamhet i media. Bland annat gäller det hans fina och nära relation till sin mormor – som har ett finger med i spelet när det kommer till Arvids relationer.

Annons

Hon har nämligen skickat honom på sexkurs, när han var 19 år gammal.

– Det var helt naturligt för mig och han gick på den och tyckte det var spännande, har mormor Margareta sagt till Aftonbladet.

Arvid Stark från Gift vid första ögonkastet håller handen om sin mormor
Vilken lycka att ha ett så nära band till sitt barnbarn!

Arvid Starks förflutna med Agneta Sjödin

Arvid verkar inte främmande för att upptäcka djupare sidor av sig själv och livet. Det har han gemensamt med en känd programledare, Agneta Sjödin.

Och faktum är att de bägge träffats och har ett förflutet, innan Agneta ens visste att han var en deltagare i Gift vid första ögonkastet som ännu inte hade sänts. Arvid gästade nämligen hennes podcast Så in i själen, efter att han skickat in ett läsarbrev till Agneta.

– Till att börja med vill jag säga; Din Resa inspirerar mig … Du och jag är olika. Samtidigt känner jag igen mig i din berättelse. Kanske för att våra olikheter sitter i det mer ytliga, så som yrke, ålder och kön? skrev Arvid bland annat i sitt brev till Agneta.

"Jag kan såklart inte bjuda in alla brevskrivare, bara så ni vet, men kanske om, och när det passar och känns rätt, så kan det hända. Så i veckans avsnitt möter ni Arvid Stark. När det här avsnittet sänds är inte Arvid helt okänd. Det fick jag reda på när vi möttes. Ni kan se honom i ”Gift vid första ögonkastet” som började sändas i SVT 10 april." Skrev Agneta på Instagram.

Samtalet blev över en timme långt och hade de mycket att mötas i – och visst är det en oväntad relation!

Foto: TT/SVT

Annons