Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Glädjebesked för nyblivna pappan Oliver Ingrosso: "Familjens favoriter"

27 sep, 2023, 16:30 
AvGabriella Hall
Oliver Ingrosso debuterar som författare.

Oliver Ingrossos framgång fortsätter efter bebislyckan.

Annons

Parallellt med pappalivet rullar Oliver Ingrossos karriär på för fullt. Utöver DJ:andet är han sedan förra sommaren restaurangägare och nu fortsätter han på samma smaskiga bana på sitt “egna, varma sätt såklart”, som han skriver på Instagram.

Pernilla Wahlgrens ärliga ord om att få sitt första barnbarnBrand logo
Pernilla Wahlgrens ärliga ord om att få sitt första barnbarn

Snart är det inte bara möjligt att bli serverad någon av krögarens italienska rätter på hans populära Stockholmsrestaurang. Det kommer också vara möjligt att själv laga “klassiska pastarätter, familjens favoriter, rätter du slänger ihop på trettio minuter och riktiga långkok” på recept från ingen mindre än krögaren själv.

Annons

Bokdebut för Oliver Ingrosso

Oliver Ingrossos är aktuell med sin första kokbok eller något i den stilen. För om boken kan kallas för just kokbok verkar han svagt tveksam till när han beskriver innehållet på Instagram:

“Om man nu kan kalla det det, boken har inte direkt vanliga recept med mått till allt utan bygger på Quanto basta som i italiensk matlagning betyder ungefär så mycket som behövs. Så mycket du vill. Det som är tillräckligt för dig.”

Oliver Ingrosso är aktuell med sin första bok.
Mmmm pasta!

Boken rymmer Ingrossos “bästa tekniker och metoder för att laga fantastiskt god italiensk mat, utan att fokusera på exakta teskedar salt och minutanvisningar”, och släpps i september. Men redan nu toppar hans bok listan med böcker som går att förbeställa.

Annons

Oliver Ingrosso toppar listor

Det verkar som att bokdebuten tar samma riktning som när han gav sig in i restaurangvärlden. Ingrossos restaurang toppade nämligen SVD:s lista på de fem populäraste restaurangerna under första halvan av september förra året.

Han avslutar med att skriva:

“Att laga mat för mig är kärlek, minnen och familj, men också att ständigt vilja utvecklas och bli bättre. Allt det här vill jag att boken ska ge dig.”

Foto: TT

Annons