Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Glädjebeskedet! Jesper Börjesson återförenas med Soraya

22 maj, 2023, 08:30 

Jesper Börjesson berättar själv om mötet med tidigare kollegan Soraya Lavasani.

Annons

Det var svårt att tänka sig en Soraya Lavasani i Nyhetsmorgon utan parhästen Jesper Börjesson. I två års tid visade duon prov på ett unikt samspel och hos tittarna var de ett uppskattat sällskap.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Sida vid sida förmedlade de nyheter av allvarlig karaktär, för att sedan snabbt byta till något mer lättsamt och skrattat åt någon tokighet som inträffade i direktsändning.

Så när det i januari 2020 stod klart att Jesper Börjesson lämnar Nyhetsmorgon för att satsa på annat, var det många av tittarna som blev besvikna – och Soraya fick klara sig utan sin kära parhäst.

Soraya Lavasani och Jesper Börjesson
Soraya Lavasani och Jesper Börjesson var en omåttligt populär duo i Nyhetsmorgon.

Jesper Börjesson om att lämna Nyhetsmorgon

Jesper Börjesson började jobba på teknikkonsultföretaget Rejlers, medan Soraya Lavasani fortsatte att vandra runt i Nyhetsmorgon-studion med en ny sidekick vid sin sida.

Annons

Även om Jesper lämnat sin kära kollega, och den nyhetsrapportering som var hans signum, så börjar det i stunder klia i fingrarna och en saknad efter att förmedla nyheter infinner sig.

– Det ryckte i nyhetstarmen när corona drog i gång. Jag har ju suttit i den här studion och rapporterat om terrordåd och allt vad det är. Det är klart, det är den första stora skillnaden, sa han när han gästade programmet strax efter sin sorti.

Här återförenas Soraya och Jesper

Men bara för att Soraya och Jesper inte vandrar sida vid sida i arbetslivet, händer det att de fortfarande umgås privat. Den goda kemin har nämligen visast sig vara bra även utanför rutan.

Flera gånger har den tidigare duon berättat om trevliga luncher, som både leder till goda skratt och glatt humör.

Nu delar Jesper Börjesson med sig av en ny lunch med Soraya. I ett inlägga på Linkedin skriver han:

”Soraya och jag har sedan ett tag tillbaka bytt ut frukost i Nyhetsmorgon mot lunch på lokal. Blir tyvärr inte lika ofta som frukostarna men lika trevligt har vi”.

Wow, så kul att se!

Foto: TT

Annons