Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Glädjebeskedet! Jesper Börjesson återvänder till rutan efter avhoppet

11 sep, 2023, 15:30 

Berättar själv om tv-comebacken!

Annons

Jesper Börjesson lämnade Nyhetsmorgon 2020, efter 25 års trogen tjänst på TV4. Nya äventyr på konsultföretaget Rejlers väntade, och där verkar han trivas som fisken i vattnet.

Men nu har han ställt sig framför kameran igen, meddelar han på Instagram.

Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”Brand logo
Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”

Jesper Börjessons nya liv – efter avhoppet från Nyhetsmorgon

Trots att det gått tre år sedan Jesper tackade för sig i Nyhetsmorgon, och det blev ett tårfyllt avsked. Men han var övertygad över att det var rätt val, det var nämligen ett beslut som vuxit fram.

Och faktum är, att tanken sattes igång i den studio han suttit i, i alla år.

– När jag och Soraya satt här en morgon tidigt i höstas, så var det en gäst som listade de hetaste arbetsplatserna bland unga, och då sa den här människan att i teknikkonsult-firmor: där har vi framtiden. För där vill man vara med och bygga Sverige, har Jesper sagt.

Annons

I Jespers fall visade det vara helt rätt beslut. Såhär skrev han på Instagram i fjol:

"Idag är det två år sedan jag för första gången cyklade till mina nya arbetsplats. Hann fundera en hel del på hur allt skulle bli under den där cykelturen. Det blev bra, riktigt bra"

Jesper Börjesson tillbaka i rutan – bilderna från inspelningen

Jesper Börjesson har fortfarande inte meddelat något om sin eventuella comeback till Nyhetsmorgon, men nu har han ställt sig framför kameran igen.

Denna gång är det däremot inte i TV4, utan konkurrenterna på kanal 5. På Instagram delar han nämligen bilder från inspelningarna av frågesportsprogrammet Alla mot alla, som leds av Filip Hammar och Fredrik Wikingsson.

Annons

Han står i ett litet bås, fullt av konfetti, och fotar ut igenom den. Jesper är alltså inte en av deltagarna, men är med i ett segment i programmet – bättre än inget!

En skärmdump från Jesper Börjessons Instagram-story
En skärmdump från Jesper Börjessons Instagram-story

Foto: TT/Instagram/TV4

Annons