Glädjebeskedet! Måns Zelmerlöw ska bli pappa igen

Fyra blir fem! Måns Zelmerlöw delar nu med sig av den glädjande nyheten att han och Ciara väntar sitt andra gemensamma barn tillsammans.

Måns Zelmerlöw och Ciara Janson träffades första gången på ett bröllop 2016 och trots att det inte var kärlek vid första ögonkastet blev de till slut ett par några månader senare. I juni 2017 friade Måns till Ciara och flyttade till Storbritannien för att bo med flickvännen, samt hennes son från ett tidigare förhållande, Archie, 6.

Måns och Ciara gifte sig i Kroatien 2019

2018 föddes deras första gemensamma son, Albert, som nu är 2 år gammal. I september 2019 gifte sig paret på ön Vis utanför Kroatien. Det blev ett storslaget bröllopet i solnedgången med drygt 100 bröllopsgäster.

Nu berättar Måns och Ciara i ett kryptiskt meddelande på Instagram att Archie och Albert kommer få ett till syskon nästa år. “Stor, mellan, liten. 2021 kommer bli ett så bra år”, skriver han till videon där de avslöjar den glädjande nyheten.

503 Service Unavailable

I videon ser man hur Måns, Ciara, Albert och Ciaras son Archie är på en sandstrand och plockar snäckor för att sedan lägga sig på en rad där ”+1” står skrivet i sanden. Sedan kommer en svart ruta med siffrorna ”2014, 2018, 2021” som står för barnens födelseår. Så roligt för hela familjen!