Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Glädjebeskedet till Så ska det låta-fansen! Klassiska trion återförenas

25 maj, 2023, 08:00 
AvFelicia Plåt
Så ska det låta
Robert Wells gör så gänget kan återförenas. Foto: TT

Nå får vi äntligen se trion ihop igen.

Annons

Under nio säsonger ledde Peter Harrysson det mycket hyllade och populära SVT-programet "Så ska det låta". Med sina två pianospelande lagledare Robert Wells och Anders Berglund skapade trion spännande musik-TV varje söndag.

Sarah Dawn Finer – 7 saker du vill vetaBrand logo
Sarah Dawn Finer – 7 saker du vill veta

Lämnade programmet

Det var olika gäster som tävlade mot varandra i två lag och under åren har gästerna verkligen levererat vackra, rockiga och roliga coverlåtar. Men 2005 lämnade trion programmet och det var en ny programledare i form av Peter Settman som tog över, tillsammans med nya pianister.

Efter deras medverkan i "Så ska det låta" har det varit lite dåligt med trion i TV-rutan. Men före pandemin bestämde trion sig för att åka ut på turné ihop. Och fansen blev överlyckliga. Men tyvärr så kom pandemin ivägen och satte stopp för detta. Vilket många blev väldigt besvikna över, även artisterna själva.

Annons

– Det var tråkigt att den inte blev av för att vi hade pratat enda sedan första dagen att vi skulle göra någonting direktsänt, så att säga. Och det var ju på väg att bli det då, men det sprack ju tyvärr, sa Peter Harrysson till Hänt under 2022.

Hoppet fanns inte kvar

Och Peter hade verkligen sett fram emot det men efter pandemin fanns inte hoppet kvar och han var säker på att det inte skulle bli någon turné.

Så ska det låta
I nio säsonger jobbade de ihop.

– Nej det finns det inte! Det blir inte av, både Anders och Robban och jag har annat att göra. Eller jag har inget annat att göra men Anders och Robert jobbar ju, sa Peter till Hänt.

Nostalgi-känsla

Men nu några år senare så blir det en återförening trots allt. Hela gänget kommer vara samlat när Robert Wells konsertturné Rhapsody in Rock firar 25 år.

Annons

– Jag är oerhört stolt att 'Rhapsody in rock' jubilerar med hela 25 år på Dalhalla. Det är paybacktime till all vår publik med det största artistuppbådet som vi levererat genom åren”, säger Wells i ett pressmeddelande.

Tillsammans med en mängd artister som exempelvis Magnus Carlsson och Gladys Del Pilar så kommer de skapa musikmagi. Kanske får vi någon "Så ska det låta"-referens under konserten? Men trions medverkan kommer iallafall ge publiken riktigt nostalgi-känsla och vi ser verkligen fram emot deras återförening.

Annons