Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Glädjebeskedet till tittarna – Jenny Strömstedt och Tilde tillsammans i sändning

06 sep, 2022, 17:00 
AvIbraheem Alsalman

Det är bara att bänka sig framför tv:n på söndag!

Annons
Jenny Strömstedts utspel om kungafamiljen: "Förlåt Victoria..."Brand logo
Jenny Strömstedts utspel om kungafamiljen: "Förlåt Victoria..."

Tilde de Paula Eby är kanske TV4:s främsta programledare tillsammans med Jenny Strömstedt. Duon har genom åren synts flitigt i diverse program och de senaste åren har de också haft ett eget program i kanalen. Tilde har sedan två år ett sommarprogram, mer liknar en talkshow där hon gästas av politiker, sportprofiler och nöjeseliter. När det gäller Jenny Strömstedt så har hon ett program tillsammans med maken Niklas Strömstedt. Även de åker runt för att intervjua kändisar.

Nu står det klart att Tilde och Jenny går ihop och sänder tillsammans. De kommer leda oss igenom TV4:s valvaka på söndag den 11 september.

Av allt att döma kommer det bli en rysarval där resultatet med stor sannolikhet kommer dröja sent in på natten. Det är något som Tilde väljer att lyfta i en lång intervju med Femina.

Annons

– Om man kollar på den senaste mandatperioden kan man se att det är väldigt svårt att få fram hållbara svar. Inte ens när vi har ett resultat kan vi säga exakt vad det innebär. Det finns inga allianser på det sättet och ingen supertydlig majoritet – det är så mycket nya situationer som vi inte varit i tidigare. Utmaningen blir att göra det obegripliga begripligt för de som tittar, säger den folkkära programledaren.

Tilde och Jenny Strömstedt leder TV4:s valvaka

Hon och Jenny Strömstedt kommer göra sitt yttersta för att rapportera sakligt och bra till tv-tittarna. Duon är väldigt rutinerade och har bevakat politik under en lång tid.

– Jag och Jenny Strömstedt gör valvakan i år, det ska bli fruktansvärt roligt. Det låter lite förmätet men jag tycker det är ett hedersuppdrag. Och jag får göra det med Jenny som är kanalens främsta och vassaste valprogramledare. Det ska bli kul att få vara med på själva valvakan, även om de senaste åren har visat att det inte är klart när svenska folket sagt sitt. Jag är superglad och jättestolt.

Vi ser väldigt mycket fram emot söndagen med allt vad den dagen kommer att innebära!

Annons