Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Glenn Hyséns beslut med Camilla – har bestämt sig efter fyra år som gifta

26 sep, 2023, 06:00 

För Svensk Damtidning berättar Glenn Hysén om livet med kärleken Camilla.

Annons

Glenn Hysén var backgiganten som lyckades med bedriften att få betyget sex getingar i Expressen. Efter fotbollskarriären har han fortsatt att synas på annat håll, som bland annat expert, krönikör och i egna realityserien ”Hyséns”.

5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

Men senaste tiden har han börjat varva ned. När Börje Salming drabbades av ALS insåg Glenn att inget varar för evigt och i samma veva bestämdgt han sig för att gå i förtidspension.

– Jag fyller ju 64 år nu i oktober så det är bara ett år det handlar om. Jag kom till den slutsatsen med min fru Camilla, som är nio år yngre än mig, att det inte skulle sparas en massa jävla pengar. Utnyttja det du har medan du fortfarande står på två ben, säger Glenn Hysén till Svensk Dam.

Glenn Hysén och Camilla
Glenn Hysén med hustrun Camilla.

Glenn Hysén om att flytta utomlands

Glenn Hysén har tidigare sagt att han ska ta ut varenda krona, varenda försäkringspeng, och sen se till att njuta av livet så mycket som det bara går. För hans del innebär det mycket resor med kärleken Camilla.

Annons

I sommar har de bland annat varit och besökt några vänner i Spanien. Det har också väckt tankar om att han och Camilla kanske ska köpa ett boende utomlands, även om planerna inte är långtgående.

– Vi har väl snackat om det litegrann, men det är ju som smidigt när man har vänner som bor där och kan hyra en lägenhet nära dem. Men klart tankarna går att man kanske ska skaffa sig något litet.

Framtiden med hustrun Camilla

Och att det i så fall blir just Spanien som paret väljer att köpa ett boende är ingen omöjlighet. Glenn har nämligen sett hur bra hans vänner har det och blivit lite smått avundsjuk.

– Våra vänner har en lägenhet med en takterass på 100 kvadratmeter och ser rätt ut mot havet. De växer inte på träd såna lägenheter. Det är inte helt omöjligt att det blir en liten lya men vi har inte snackat så mycket om det än. Det kanske kommer, säger Glenn och berättar att de inom kort förmodligen ska göra en ny resa till Spanien.

– Vi gillar att resa och funderar på att åka till Spanien här snart. Sen ska vi åka till Thailand i februari eller vad fan det var. Man har grejer att se fram emot hela tiden, säger han.

Glenn Hysén
Glenn Hysén ser fram emot framtiden med hustrun Camilla.

Foto: TT

Annons