Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Glenn Hyséns oväntade besked – beslutet med hustrun Camilla: ”Bestämt mig”

03 jun, 2023, 08:00 

Glenn Hysén har bestämt sig – så påverkas hustrun Camilla.

Annons

Glenn Hysén, 63, var en av Sveriges största fotbollsspelare på 1980-talet. Sen fortsatte karriären att blomstra på andra håll, där han bland annat agerat expertkommentator, krönikör i GT och haft egna realityserien ”Hyséns”.

Känner du igen de svenska kändisarna – då och nu!Brand logo
Känner du igen de svenska kändisarna – då och nu!

Han har även gjort sig känd som en sann livsnjutare och är inte blyg för att välja och vurma för det simpla i livet: svensk husmanskost, mjölk och öl i form av ljus lager.

”Enkel husmanskost är det bästa som finns. Min favoriträtt är köttbullar med potatismos, men det får inte vara pulvermos eller skit utan hemmagjorda grejer. Köttbullar är bara en så enkel rätt, men fy fan vad gött det är”, har han tidigare förklarat i en krönika.

Annons
Glenn Hysén
Glenn Hysén är en livsnjutare som gärna njuter av det simpla i livet.

Glenn Hyséns beslut

Glenn Hysén räds inte ett muntert humör, har ofta nära till skratt och försöker se till att fånga och ta tillvara på de ljuva ögonblicken i livet. Han vet att livet är något som en dag kommer att ta sluta.

När vännen Börje Salming dog den 24 november förra året så bestämde Glenn sig för att förtidspensionera sig. Det blev på något sätt en väckarklocka att inget varar för evigt, berättar han för Expressen.

– Så jag sa så länge jag kan stå på två ben så ska jag ut och göra så mycket jag kan, säger Glenn Hysén till Expressen.

Glenn Hyséns planer med hustrun Camilla

Den glada göteborgaren berättar även att han tagit ett stort beslut i samband med förtidspensioneringen – ett beslut som även kommer att påverka livet med hustrun Camilla:

Annons

– Jag har bestämt mig att jag kommer ta ut varenda krona, varenda försäkringspeng, allt, allt, allt och sen ut och resa. Så mycket det går, med Camilla min fru då naturligtvis.

Glenn Hysén med hustrun Camilla
Glenn Hysén med hustrun Camilla.

Ja, att Glenn Hysén gärna väljer det enkla och njutningsfulla i livet blev även tydligt när han i en krönika avslöjade att han älskar att titta på tecknade filmer och dessutom listade sina bästa Disney-karaktärer.

Rådet var simpelt och helt i linje med Glenns livsfilosofi:

”Mitt råd är alltså att sätta på lite tecknat för att bara ha det lite roligt en stund. Mitt i all den skit som händer behöver varje människa relaxa och njuta lite.”

Annons

Foto: TT

Annons