Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Gör Madonnas dotter Lourdes reklam för narkotika?

27 aug, 2010, 14:01 
Agneta Nisbeth
Annons

Lourdes med sitt omtalade armband.
Lourdes med sitt omtalade armband.

Madonnas trendiga dotter Lourdes är bara 13 år men redan en fullfjädrad fashionista. Fast frågan är om hennes senaste “armband” passar en tonåring…

ste_Lourdes-2

Häromdagen sågs popstjärnan Madonnas dotter Lourdes ute på en lekpark i Paris tillsammans med  sina syskon, Rocco Ritchie, David Banda och Mercy James. De testade olika attraktioner tillsammans med en nanny och några livvakter.

Som den fashionista Lourdes är klär hon sig alltid i det senaste. Men dagen till ära bar hon också ett armband med något som misstänkt ser ut som ett marijuana-blad på. Något som nu orsakar en het debatt i USA. Är det lämpligt att Madonnas unga dotter gör indirekt reklam för narkotika?

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures


Annons