Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Grattis! Alexander Skarsgård vann tv-pris

08 jan, 2018, 08:56 
Agneta Nisbeth
Alexander Skarsgård prisades under Golden Globe-galan i natt.
Annons

Det blev svensken Alexander Skarsgård som kammade hem en statyett under nattens Golden Globe-gala i Hollywood. Han fick priset Bästa manliga biroll i tv-serie miniserie eller tv-film för sin insats i den populära serien Big little lies som också fick priset för Bästa miniserie/TV-film. Förra året fick han en Emmy för samma roll. I sitt tacktal hälsade han till den 8-årige Aston Larsson men han tackade också alla kvinnor i branschen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Jag står här i natt eftersom jag fått privilegiet att jobba med ett gäng utomordentligt talangfulla kvinnor. De flesta av dem finns i det här rummet i kväll. Nicole Kidman, jag älskar dig och tack för att du gjorde det här till min karriärs största upplevelse, sa Alexander bland annat.

https://www.instagram.com/p/BdrGnchgjd4/?hl=sv&taken-by=worldofskarsgard

Foto: IBL

Annons