Gravida Carina Berg om missen med ultraljudsbilderna

Gravida Carina Berg berättar nu om missen med ultraljudsbilderna på bebisen i magen.
– Så himla ledsen, säger hon i podcasten.

Tv-profilen Carina Berg, 41, och maken Erik Berg, fd. Johansson, 30, gick den första augusti i år ut med den glada nyheten att de väntar barn.

”Efter en knölig uppförsbacke där vi visst skulle ödmjukas ner på knäna var det till slut en liten som ville hänga kvar. Så tacksam och LYCKLIG ATT JAG BARA GRINAR”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Men vägen dit var inte enkel. I podcasten Gynning & Berg hittar sig själva har Carina berättat att hon drabbats av flera missfall.

– Det var ingen räkmacka. Det var ju ganska många missfall och många, många tårar. Och en himla brant uppförsbacke, förklarade Carina Berg då.

Efter en tuff väg är nu babylyckan total, men trots glädjen finns det annat som skaver. I det senaste avsnittet av podcasten berättar hon vad som nu tynger henne:

– Jag har en jätteledsen känsla i kroppen, berättar hon i podcasten och förklarar att hon tappat bort sin kalender – något som gör att hon känner att hon tappat bort sig själv.

Borttappade ultraljudsbilder

I den borttappade kalendern fanns inte bara Carina Bergs dagliga planering, där i fanns även ultraljudsbilder på bebisen i magen – och nu är även de borta.

– I min kalender hade jag ultraljudsbilderna på bebisen, jag är så himla ledsen, berättar Carina Berg och Carolina Gynning konstaterar:

– Det är faktiskt fruktansvärt, och de kan man inte ens få tillbaka ju.

Parhästen Carolina Gynning föreslår att hon kan göra ännu ett ultraljud, men Carina Berg delar inte samma tankar.

– Man ska inte göra för många ultraljud heller sägs det ju, jag kommer inte gå och filma bebisen bara för den fåfängans skull. Det är ju viktigare att bebisen mår bra än att jag får bilder.

När Carolina Gynning påpekar att det nog inte skadar att göra ett extra ultraljud förklarar Carina Berg att de redan gjort fler än vad man brukar ha gjort i samma stadie, just på grund av att vägen mot graviditeten tidigare varit tuff.

FOTO: TT/Carolina Byrmo, TT/Karin Törnblom