Gravida Sanna Nielsen stoppas av SVT inför Allsång på Skansen: "Deras regler"

Sanna Nielsen gick nyligen ut med glädjande nyheter om att hon väntar sitt första barn. Samtidigt har hon fullt upp med musik och förberedelser inför "Allsång på Skansen". Men nu stoppas hon av SVT.

Slå på ljud

Det var på mors dag som Sanna Nielsen, 36, stolt visade upp sin gravidmage. Hon är gravid för första gången – med kärleken Joakim Ramsell, 48.

”Kan inte riktigt förstå att det här är på riktigt än…Så många fina äventyr jag har fått uppleva och har framför mig, men det absolut största och finaste äventyret är att jag kommer få bli mamma till vårt lilla mirakel”, skrev hon då på Instagram.

Samtidigt har hon fullt upp med planerna inför "Allsång på Skansen".

Kanalen glädjer sig för gravida Sannas skull

Sedan sex år tillbaka är Sanna Nielsen programledare för det populära sommarprogrammet "Allsång på Skansen". Och hon återvänder även i år. Men nu stoppar SVT henne från hennes "vanliga" yrke.

LÄS MER: SVT om framtiden för Allsång på Skansen – efter nyheten om Sanna Nielsen

Tidigare har SVT berättat att de är glada över hennes gravidlycka.

”Ja, så fantastiskt roligt att Sanna väntar barn. Vi planerar i dagsläget för att Sanna ska genomföra hela säsongen av Allsång på Skansen 2021. Jag ser fram emot en härlig allsångssommar”, har programmets exekutiva producent Per Rådelius tidigare sagt.

Sannas musik stoppas av SVT – på grund av Allsång på Skansen

Dock har detta gjort att Sanna fått planera om framtiden lite, då SVT har en strikt regel när det gäller aktuella tv-profiler, som även släpper musik.

Artisten får nämligen inte släppa musik för tätt inpå premiären av "Allsång på skansen".

– Deras regler är sådana, jag får inte släppa musik några veckor innan eller efter programmet, berättar Sanna för Gry Forsell i "Gry med vänner".

LÄS MER: Sanna Nielsen är gravid – visar upp vackra magen!

Gry tillägger då att detsamma gäller andra artister som jobbar för kanalen med att leda till exempel Melodifestivalen.

Sanna är ju även artist och just nu aktuell med nya låtar, men de får helt enkelt vänta till efter Allsång-säsongen.

Foto: TT / Instagram