Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gravidmode á la Kim Kardashian

01 apr, 2013, 08:10 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Det är minsann inte bara Kate som är gravid just nu. Dokusåpastjärnan Kim Kardashian väntar också sitt första barn. Men frågan är – hur klär hon sig egentligen?

Stenrik är hon, den nu gravida dokusåpastjärnan Kim Kardashian, 32, som väntar sitt första barn med artisten Kanye West. Så hon har råd att köpa precis vad hon vill av de allra hetaste designerna i världen. Vi har här samlat några av de senaste bilderna på henne i sin alldeles egna form av mamma-mode. Själv säger Kim att hon är stolt över sin kropp och sina kurvor och gärna vill visa upp dem för omvärlden.

– Min teori är att en lycklig mamma ger en lycklig bebis!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures och All Over Press

[smooth=id: 830; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]

Annons