Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Grete Qviberg är en av Ladies på Östermalm

04 nov, 2010, 12:02 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
Grete Philipson

Hon har varit gift med kungavännen Aje Philipson och gick på prinsessan Christina och Tord Magnusons bröllop – nu är Grete Qviberg även en av fyra huvudpersoner i nya glamourserien “Ladies på Östermalm” som har premiär i dag.

I dag har nya glamourserien “Ladies på Östermalm” premiär med bland andra socitetskvinnan Grete Qviberg. I en intervju i förra numret av Svensk Damtidning berättade hon om livet med kungavännen Aje Philipson. Ett äktenskap som tog slut efter arton år efter hon insett att hon inte var den enda för honom.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vägrade bli bitter

– Då var livet för jävligt. Jag hade ingenstans att ta vägen, men ingenting kunde rubba min vilja att gå vidare. Bitter vägrade jag att bli, säger Grete till Svensk Damtidning.

Vill du lära känna Grete mer så missa då inte “Ladies på Östermalm”.

Foto: Charles Hammarsten

Grete Philipson i Svensk Damtidning nummer 44 2010.

Annons