Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gry Forssell, 50, chockad av gravidbeskedet: "Vi blev så himla glada"

03 jan, 2024, 14:00 
Gry Forssell
Gry Forssell chockades av ett plötsligt gravidbesked!
Annons

Gry Forssell har varit tillsammans med sin make Alex Kossek i över tjugo år. De träffades när de arbetade på samma produktionsbolag, vid tidpunkten då Gry gjorde kultprogrammet Silikon för TV3.

Nu har de två barn ihop (sonen Vincent och dottern Nikki) och har varit gifta sedan 2007. Men Grys familj är större än så.

Gry Forssells mardröm – mitt i natten!Brand logo
Gry Forssells mardröm – mitt i natten!

Gry Forssell chockad av gravidbesked

Hon har också en jobbfamilj, i och med programmet Gry Forssell med vänner. Den kommer snart att bli större, eftersom Grys programledarkollega Karolina "Karro" Widerström är gravid.

Karro försatte hela radiostudion i chock när hon plötsligt berättade i direktsändning.

– Nu känner jag att det har gått lång tid. Jag känner att det är svårt att hålla den här hemligheten. Man vill ju ändå berätta. Man vill ju berätta för våra kära lyssnare som ändå hänger med oss varje dag. Och då vill jag nu berätta för er kära, kära lyssnare att det är så att jag ska få en bebis, sa Karro.

Annons

Det här blev aktualiserat igen till nyår, när Gry skulle presentera sina favoritklipp från året som gått. Då valde hon Karros gravidbesked som en av favoriterna.

– 2023, året då Karro berättade för oss alla att hon har en bebis i magen och vi blev så himla glada och det blev inte tråkigare av att en av våra fantastiska lyssnare ringde in för att gratulera, säger Gry i ett inlägg på Instagram.

Gry: "Nu har du fått henne att börja gråta"

I klippet ringer en lyssnare in och grattar Karro till graviditeten. Hon säger också att Karro kommer att bli världens bästa mamma – vilket får tårarna att forsa i studion.

– Nu har du fått henne att börja gråta. Det är ditt fel, säger Gry, skämtsamt.

Karolina och pojkvännen Richard Printz har varit tillsammans sedan 2022.

Annons