Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gry Forssells ilska efter bisarra intervjun – nu bryter hon tystnaden: ”Helt sjukt”

27 jan, 2023, 10:19 

För Svensk damtidning berättar Gry Forssell om turbulenta tiden.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Gry Forssell har varit i ropet de senaste dagarna, efter att i en intervju med rapparen Alawee framstått som otrevlig och dryg. Intervjun slutade med att artisten slet av sig lurarna och stormade ut från radiostudion.

5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamlaBrand logo
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

På sociala medier har kritiken inte låtit vänta på sig. Kommentarsfälten är fyllda med upprörda personer som tycker att Gry gått alldeles för långt. Även Aftonbladets Natalie Demirian har reagerat på intervjun.

”Varför ställer egentligen Mix megapol och en av Sveriges mest folkkära medieprofiler upp på den här reklamkuppen, där hon framställs som, ja, rätt ocharmig?”, skriver hon.

@alawee124

WONDERKID UTE FREDAG!

♬ Wonderkid - Alawee

Gry Forssell bryter tystnaden

Ja, för intervjun är inte på riktigt. Inte heller har Mix megapol något med reklamkuppen att göra. Gry Forssell berättar för Svensk Damtidning att Alawee hörde av sig till henne och frågade om hon ville ställa upp.

Annons

– Han hade en idé och dröm att göra en intervju där han svarar på frågor med textrader från sin nya låt. Skivbolaget frågade om jag kunde tänka mig att vara med. Jag kollade med min son Vincent, som är mitt musikfilter, och frågade om Alawee var cool. Han sa att han var toppen, säger Gry Forssell.

– Jag fick manuset på den här intervjun, eller vad man ska kalla det, och när jag läste manuset insåg jag att jag skulle framstå som lite oskön, men det kan jag väl bjuda på i några dar? Det kommer komma fram sen att det inte är på riktigt.

”Inte som att vi står och stryper en katt”

Däremot hade den folkkära programledaren inte räknat med vilken uppståndelse det skulle bli. Samma dag som klippet kom ut fick den stor spridning på Tiktok och journalister började ringa henne.

– Jag trodde inte det skulle bli sånt här rabalder. Den intressanta diskussionen är ju hur jävla arg folk blir för så lite. Saker folk skriver… det är helt sjukt, de är så arga och elaka.

– Att folk tror att det är på riktigt kan jag förstå, men det är ju inte som att vi står och stryper en katt. Det här var bara en stel intervju. Man kan tycka att Gry har tappat det och gå vidare i livet, men att bli så arg... folk måste sansa sig lite.

Gry Forssell
Gry Forssell svarar på kritiken efter intervjun med rapparen Alawee.

Foto: TT

Annons