Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Grynet Molvig om sitt ovanliga kärleksbeslut: "Jag vill ha äventyr"

22 maj, 2021, 17:00 
Grynet Molvig
Grynet Molvig har fattat ett ovanligt kärleksbeslut – här förklarar hon varför.
Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 18?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 18?

Grynet Molvig har varit en självklar del av det svenska nöjeslivet ända sedan genombrottet. Det kom redan på 1960-talet, med pjäsen “En flicka på gaffeln”, där Grynet spelade mot Lars Ekborg och Yngve Gamlin.

Nu ska vi få se Grynet i SVT-succén Stjärnorna mot Slottet, som sänds i vinter.

Grynet Molvig om sitt liv med en man

Grynet Molvig
Grynet Molvig ska vara med i nya säsongen av Stjärnorna på slottet.

Där lär vi få höra ett och annat om Grynets otroliga karriär – men kanske också lite om hennes otroliga kärleksliv. Ni minns väl att hon hade en stormig romans med brottarikonen Frank Andersson?

– Jag vet att Frank sa något i stil med: "Det var ett galet liv. Vi levde på nätterna och sov på dagarna." Jag kanske festade på nätterna, men jag jobbade faktiskt på dagarna också, har Grynet berättat i en intervju med Hemmets journal.

Annons

Grynet har varit gift två gånger: med Alfred Janson och kungavännen “Noppe” Lewenhaupt. Båda männen är nu döda.

– Alfred var en väldigt god vän och det var förstås också hemskt att se min son så full av sorg, sa Grynet i en intervju med Hemmets journal.

Grynet Molvig var gift med Noppe Lewenhaupt

Svensk Damtidning fick en pratstund med Grynet Molvig kort efter att nyheten om Noppes drunkning briserat.

– Det finns inga ord som kan beskriva hur jag känner. Att det här skulle hända, det fanns inte i min föreställningsvärld. Min exman var en stor del av mig och min sons liv och var den mest levande människan, varm och kärleksfull. Vi hade en fantastisk tid tillsammans, en drömtillvaro som jag är oerhört tacksam över att ha få upplevt, sa hon då.

Numera är Grynet tillsammans med adelsmannen Douglas von Sydow. Men paret bor på olika håll. Grynet håller nämligen hårt på sin frihet.

– Två äktenskap och två skilsmässor räcker för min del. Nu vill jag ha värme, gemenskap och lite äventyr, inte något annat, har Grynet sagt till Hemmets journal.

Annons