Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gunilla Persson bekräftar relationen! Bryter tystnaden om Erikas pappa

16 feb, 2023, 10:30 

Nu berättar Gunilla Persson detaljer om Erikas pappa.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Tiden i Svenska Hollywoodfruar gjorde henne till en av Sveriges mest ikoniska tv-profiler. Frispråkig, teatralisk och temperamentsfull äntrade hon rummet och lämnade ingen oberörd.

Romansryktena kring Gunilla Persson – nu avslöjar HollywoodfrunBrand logo
Romansryktena kring Gunilla Persson – nu avslöjar Hollywoodfrun

Under åren har Gunilla Persson bjudit på flera snackisar, varav många från tar avstamp i hennes privatliv. I samband med en stor galamiddag 1988 träffade hon furst Albert, som då var prins, och det slog gnistor direkt.

Sen höll vi kontakten, vi träffades och en gång ringde han hem till mig i Sverige. Min mamma svarade i telefon och blev så tagen att hon tappade en kopp som gick i tusen bitar och skrek: ”Det är prins Albert i telefon!”, har Gunilla sagt till Svensk Damtidning.

Annons
Furstinnan Charlene och furst Albert
Gunilla Persson har för Svensk Damtidning berättat om romansen med furst Albert.

”Erika har pengar”

Men det är inte relationen med furst Albert som fått mest plats i media. I stället har det spekulerats mycket i vem som är dottern Erika Perssons pappa, något som Gunilla Persson aldrig valt att avslöja.

I en intervju med GP 2012 berättade Gunilla Persson att hon försörjer sig med pengar från Erikas pappa och sa att ”en man som inte kan försörja sin kvinna är ingen riktig man”.

– Men jag kan säga att Erika har pengar så att hon aldrig behöver arbeta under resten av sitt liv, sa Gunilla Persson.

Annons
Erika Persson och Gunilla Persson
Gunilla Persson har alltid varit sparsmakad vad gäller detaljer om dottern Erika Perssons pappa.

Gunilla Persson om resan med Erikas pappa

Ja, Gunilla Persson har varit oerhört sparsmakad vad gäller detaljer om Erikas pappa och sin tidigare relation, även om det ibland sipprat fram vissa uppgifter.

– Det är ett avtal kan man säga, att jag ska vara tyst om vissa saker. Det är av hänsyn till Erika, sa Gunilla i en intervju med norska God Kveld.

I samband med alla hjärtans dag har Gunilla Persson nu valt att avslöja ytterligare en detalj om Erikas pappa. För Hänt berättar Hollywoodfrun om ett speciellt minne från kärleksdagen.

Annons

– En minnesvärd alla hjärtans dag var när jag var tillsammans med Erikas far på Jamaica år 1999.

Gunilla Persson
Gunilla Persson.

Foto: TT/Instagram

Annons