Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Gunilla Persson berättar om läkarnas miss – dottern fick fel diagnos

18 jul, 2022, 13:00 
AvMinna Sarpaneva
Gunilla Persson och dottern Erika Persson

Gunilla Persson berättar om Erika Perssons smärtsamma skada på sociala medier.

Annons
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Gunilla Persson, 63, syntes i realityserien Svenska Hollywoodfruar i nästan tio års tid. I programmet fick vi följa hennes liv med dottern Erika, 19, mamma Iris, 96, samt katterna, Tusse och Lulle.

Programmet sänds inte längre men Gunilla uppdaterar fortfarande sina fans om sitt liv på Instagram. Där får vi numera även uppdateringar om familjens nyaste tillskott - vovven Scooby Boy.

Erika Perssons hälsoproblem

För en tid sedan insjuknade Erika Persson i covid-19. I ett blogginlägg öppnar Gunilla upp sig om oron för dottern och berättar också att Erika vårdats på akuten.

Lyckligtvis så tillfrisknade Erika och är i dag helt återställd. Tråkigt nog drabbades 19-åringen nyligen av ännu ett bakslag.

Tidigare i sommar delade Gunilla Persson ett Instagraminlägg där hon berättade att Erika skadat foten och behövde sitta i rullstol för att avlasta den skadade foten. Nu visar det dock sig att skadan var allvarligare än vad man först trott.

Annons

Erika Persson skadade foten under ett besök i Sverige

Det är återigen på Instagram som Gunilla kommer med en uppdatering om dotterns skada, som ska ha ådragit sig under ett besök i Sverige.

”Erika har stukat foten. Hon har blivit röntgad i Uppsala och har ibland väldigt ont”, berättade Gunilla i ett meddelande till Hänt i samband med att hon skrev om Erikas skada på sitt Instagramkonto.

Nu visar det sig att det i själva verket rör sig om en bruten fot.

"Här i Pacific Palisades har vi det bra som ni ser, utom att Erikas fot är BRUTEN och hon fick tyvärr fel diagnos i Sverige. Hon har alltså gått omkring i både Sverige och hemma här med en bruten fot! Imorgon ska hon få magnetröntgen för att få en exakt bild på var skadan är.", skriver Gunilla till en rad bilder på henne, Erika och husdjuren hemma i trädgården.

Aj, aj! Det låter inte kul. Vi hoppas att Erika återhämtar sig snart.

Foto: TT, Instagram/thegunilla

Annons