Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gunilla Persson ryter till mot vården – efter vårdarens misstag: "Blir mordisk"

28 aug, 2022, 10:30 
AvSimon Holm Stålhand

Gunilla Persson är rasande.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Gunilla Persson, 63, syntes i realityserien Svenska Hollywoodfruar i nästan tio års tid. I programmet fick vi följa hennes liv med dottern Erika, 19, mamma Iris, 96, samt katterna, Tusse och Lulle. Nu är hon återigen i mediernas ljus efter sitt deltagande i Fångarna på fortet.

Hon är även väldigt aktiv på sociala medieplattformen Instagram. Där uppdaterar hon ofta inför sina 140 000 följare.

För bara några månader sedan kunde hennes följare läsa om Gunillas dotter, Erika som hade stukat foten. Eller ja, det var det som de trodde. Det visade sig att foten i själva verket var bruten.

"Här i Pacific Palisades har vi det bra som ni ser, utom att Erikas fot är BRUTEN och hon fick tyvärr fel diagnos i Sverige. Hon har alltså gått omkring i både Sverige och hemma här med en bruten fot! Imorgon ska hon få magnetröntgen för att få en exakt bild på var skadan är.", skrev Gunilla.

Gunilla Persson ryter till mot vården

Sedan dess har Gunilla Persson fått flera negativa upplevelser av sjukvården. Flera av gångerna har det varit hennes mamma, Iris som varit huvudpersonen.

Annons

"Mamma fördes till sjukhuset i ilfart idag på grund av att en annan klåpare till vårdgivare slet ut hennes sound ur magen utan att tala om det för mig. Som tur var gick det att få in den minsta tuben som finns eftersom hålet i magen sluter sig snabbt och mamma kan ju inte genomgå en ny operation. Så vi är mycket glada över att mamma är hemma igen, Tack gode Gud", skriver Gunilla Persson på sin Instagram under juli.

Nu har det hänt igen.

"Klockan är nu 02.00 och mamma och jag är på sjukhuset! UCLA i Santa Monica. Hennes G-tube drogs ut av ännu en jäkla klåpare till vårdgivare. Man blir mordisk. På riktigt! Det här är fjärde gången det händer. ", skriver hon på sin Instagram.

Några timmar senare uppdaterar Gunilla Persson sina följare med ännu ett inlägg.

"Mamma får stanna kvar på sjukhuset därför att hon har en infektion som är svårare än vad vi trodde. Jag fick äntligen tag i en mycket bra läkare. Den första var total idiot och skulle skicka hem mamma fastän hon kanske har en blod infektion som är ovanligt att den syns i urinprovet", skriver hon.

Vi håller tummarna för att detta ska lösa sig och att mamma Iris får det bra!

Annons