Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gunilla Perssons ovanliga ord om Erikas pappa – händer nästan aldrig

22 aug, 2023, 09:00 
Minna Sarpaneva
Gunilla Persson och Erika Persson
Foto: TT

Det har spekulerats vilt, men Gunilla Persson har varit förtegen om dotterns pappa i alla år.

Annons

I nästan tio års tid fick tv-tittarna följa Gunilla Perssons, 64, liv tillsammans med dottern Erika, 21, i realityserien Svenska Hollywoodfruar.

Romansryktena kring Gunilla Persson – nu avslöjar HollywoodfrunBrand logo
Romansryktena kring Gunilla Persson – nu avslöjar Hollywoodfrun

Programmet sänds tyvärr inte längre men Gunilla har bland annat synts i TV4:s Fångarna på fortet. Dessutom delar hon flitigt med sig av uppdateringar om sitt liv på Instagram.

En sak har hon dock alltid varit noga med att inte prata om – Erikas pappa.

Erika Persson öppnar upp sig om Svenska Hollywoodfruar

Erika Persson var bara 7 år gammal när Svenska Hollywoodfruar började sändas och hon växte mer eller mindre upp i det. Själv menar Erika att hon vande sig snabbt, men att det hade sina baksidor.

– Självklart var det jobbigt ibland. Så är det med reality-tv och media. De projicerar en massa skit på en och det känns ibland som att de inte ser en som en person. Hela mediacirkusen kändes endimensionell och förringande, säger Erika Persson i en tidigare intervju.

Gunilla Persson öppnar upp sig om Erikas pappa

2002 kom Erika Persson till världen och sedan dess har Gunilla uppfostrat henne på egen hand. Vem Erikas pappa egentligen har hon aldrig pratat öppet om, trots att det har spekulerats mycket genom åren.

Annons

Nyligen firade Erika sin 21-årsdag och inför det stora födelsedagsfirandet, som Gunilla styrde upp i Stockholm, öppnade TV-profilen upp sig om familjelivet för Hänt.

– Hos oss ikväll är prästens fru, det kommer kännas så skönt att prata med henne om just det här. Hon var inte med på mammas begravning, men hennes man höll begravningen och flög över på sin egen bekostnad, berättar Gunilla och fortsätter:

– Vi känner oss som en familj, och är som en familj med dem. Det är viktigt för vi har ju ingen familj. Jag har lite kusiner och så men jag har inga syskon och Erika har inga syskon och ingen far. Vi är i behov av att skaffa vänner som blir som en familj.

Annons