Gunilla Perssons sorg efter beskedet om familjemedlemmen: "Väldigt jobbigt"

Gunilla Persson

Gunilla Persson har det tufft utan en viss familjemedlem.
Lika som bär! Svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar
Slå på ljud

Gunilla Persson, 62, är ett namn som många nog känner igen: kvinnan som slog igenom i Svenska New York-fruar och Svenska Hollywoodfruar, för att sedan delta i program som Fångarna på fortet, Biggest Loser VIP och Realitystjärnorna på godset.

Hon är kvinnan som skapade rubriker med sina vassa repliker och bråkade inför öppen ridå – och hon som har sökt kärleken i media och på tv!

Gunilla Persson längtar efter en man

I en ny intervju med Aftonbladet pratar Gunilla öppet om sin längtan efter en man.

– Jag tror att man är ämnad att ändå leva med någon, vem det nu än kan vara. Ibland är man periodvis ensam i livet och det må så vara. Jag har valt det själv, att inte aggressivt hitta någon att gifta mig med. Men så börjar man tänka att jag vill ju inte bli den som bara hänger på Erika hela tiden. Jag vill ha någon annan också. Och dessutom har det alltid varit jag som tar hand om andra, men det är aldrig någon som tar hand om mig, säger Gunilla.

Erika är Gunillas nittonåriga dotter, en samhällsengagerad kvinna som pluggar på college i USA. Hennes skola ligger ungefär en timme bort från familjehemmet. Men Erika har valt att bo vid campus.

– Jag skulle ju såklart önska att hon bodde hos mig hela tiden, men saknaden har inte varit så omfattande på grund av att hon kommer hem så ofta. Hon har nästan varit mer hemma än vad hon har varit på college och det är ju jätteskönt för mig, säger Gunilla.

"Ibland är det väldigt jobbigt"

Precis som alla föräldrar så är det bitterljuvt för Gunilla att se sin dotter växa upp.

– Ibland är det väldigt jobbigt, för man vill att barndomen ska vara kvar och en del av en vill att hon ska vara liten. Jag tror man vill det som förälder. Men ändå är det ju så härligt att se hennes mognad. Hon är otroligt smart, säger Gunilla.