Gunilla Perssons stora oro för dottern – förd till sjukhus

Gunilla Perssons stora oro för dottern – förd till sjukhus

Erika och Gunilla Persson. Foto: Instagram.

Gunilla Perssons tuffa besked – hennes dotter, Erika Persson har blivit förd till sjukhus.

Tv-stjärnan från Svenska Hollywoodfruar, Gunilla Persson bor i USA med sin dotter Erika och sin mamma Iris.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan
0:43

Efter reklamen: Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

(0:43)

Slå på ljud

Innan hon blev Hollywoodfru med hela svenska folket hade hon en karriär som skådespelare och modell. Sedan några år tillbaka driver hon en blogg där hon delar med sig av sitt liv – och det var där hon skrev om händelsen som skulle göra henne livrädd.

Gunillas chockbesked

Gunilla skriver att hennes dotter Erika har fått covid-19 och behandlas på akuten. Erika ska ha smittats efter att hon besökt en musikfestival.

Gunilla Persson

Gunilla Persson.

7193

”Jag är chockad då jag sitter här med mamma på soffan och får veta av Erika att anledningen till att hon har blivit så sjuk igen (hon har varit två gånger på urgent care och en gång på emergency room de senaste veckorna) är att hon nu fått COVID. Ve och fasa!”, skriver Gunilla på sin blogg.

Hon fortsätter sedan med att kritisera festivaler och sättet de genomförs på. Hon ger också ett lugnande besked om att Erika snart kan komma hem.

”Jag tycker inte om musikfestivaler då man springer omkring som om Covid inte existerar och trängs med varandra utan masker för ansiktet. Hon är verkligen sjuk i San Luis Obispo och jag är naturligtvis orolig. Hennes kompis, Ryan från andra klass som bor däruppe (på college) har lovat att skjutsa ned henne i Erikas bil och sedan får hon bo i gästhuset som vi gör iordning på morgonen.”