Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Gunnel Fred: "Att vara särbo är det ultimata"

18 jan, 2017, 09:49 
Av
Evigt unga Gunnel Fred är högaktuell i årets omgång av "Stjärnorna på slottet" i SVT. Svensk Damtidning har träffat henne!
Annons

Skådespelerskan Gunnel Fred, 61, är en av stjärnorna i årets upplaga av “Stjärnorna på slottet” i SVT. Och nog är hon en stjärna. Sedan debuten i filmen “På palmblad och rosor” 1976 har det blivit ett stort antal filmroller och ett femtiotal roller på Dramaten, bland annat med Ingmar Bergman som regissör.

gunnel.fred

Och så var Gunnel med i det omåttligt populära Lorry-gänget förstås, där dåvarande kärleken Peter Dalle också var med. Gunnel och Peter fick dottern Eira, idag 21, tillsammans.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Gunnel och dåvarande kärleken Peter Dalle i Lorry-gänget med Stefan Sauk och Suzanne Reuter.
Gunnel och dåvarande kärleken Peter Dalle i Lorry-gänget med Stefan Sauk och Suzanne Reuter.

Gunnel har också dottern Hanna, 38, som hon fick i äktenskapet med skådespelaren Stefan Ekman. Idag lever Gunnel ensam. Hon drar på svaret om hon är öppen för kärleken, säger begrundande att hon inte längtar efter tvåsamhet, åtminstone inte efter att bo med någon.

– I så fall vore det ultimata att vara särbor med ett litet torp tillsammans, konstaterar hon kraftfullt.

Läs hela vår stora intervju med Gunnel Fred i veckans nummer av Svensk Damtidning, i butik imorgon 19 januari.

Av Kristina Svedell Foto: Per Arvidsson

Annons