Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

GVFÖ-Agust har hittat kärleken – efter dramat i SVT

03 jul, 2023, 11:30 
Agust från gift vid första ögonkastet är tillsammans med yogakompisen.
Annons

Årets säsong av Gift vid första ögonkastet i SVT har kommit till slutstationen och i och med att det allra sista avsnittet har sänts får deltagarna äntligen släppa på hemlighetsmakeriet och kan avslöja hur det står till i deras liv.

Se kärleksgesten! Victoria & Daniel på bröllop – i JordanienBrand logo
Se kärleksgesten! Victoria & Daniel på bröllop – i Jordanien

För två par blev det kärlekslycka på allvar medan det för två par blev skilsmässa. Alexander Sjöstrand, 40, och Lina Tomika, 37, sa ja till varandra i programmet men när återträffen ägde rum så var de inte längre tillsammans utan hade hittat kärleken på varsitt håll.

För Caroline Axelsson, 32, och Agust Helgason, 32, tog det slut betydligt tidigare än så. De avbröt experimentet i inspelningens slutskede och kan efter det titulera sig som skilda.

I återföreningen berättade Caroline att hon trffade någon medan Agust sa att han inte riktigt hittat den rätta än. Det har nu ändrats, bara några veckor efter att programmet spelats in.

Annons

Agust har hittat kärleken

I en intervju med Aftonbladet berättar han att han inte längre är singel utan är tillsammans med en person som han lärde känna hemma i Uddebo.

– Jag är väldigt kär och glad. Jag tycker om henne väldigt mycket. Det känns helt rätt.

Det visade sig inte vara mer komplicerat än att han skulle hitta någon som fanns runt knuten.

– Vi har massa gemensamma vänner i Uddebo där vi båda bor. Och vi har tränat en hel del acroyoga ihop. Vi har känt till varandra i ett år, men började umgås för ett halvår sedan, säger Agust.

Annons