Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

GVFÖ-paret hoppade av programmet - okända konflikten: "Fick höra att jag var för tråkig"

14 aug, 2023, 09:30 
Samuel Björn
GVFÖ
Stina Thunberg och Fredrik Lindberg fann varann under årets säsong av Kärlek vid första ögonkastet.

Paret berättar om konflikterna under inspelningen av programmet.

Annons
Så gick det sen för deltagarna i Gift vid första ögonkastet 2021Brand logo
Så gick det sen för deltagarna i Gift vid första ögonkastet 2021

I början av sommaren gick det sista avsnittet från senaste säsongen av Gift vid första ögonkastet. I "Vad hände sen" avsnittet fick vi reda på att flera av paren känt att kärleken spirat även efter kamerorna slutat rulla.

Ett par som hålls ihop efter sändning är Stina Thunberg och Fredrik Lindberg - men att vi skulle få ta del av hela deras resa i tv-rutan var länge lånt ifrån säkert.

"La saker i min mun"

Stina och Fredrik funderade nämligen på att lämna produktionen en bit in i programmet. Anledningen var för att de inte kände att SVT framställde dem på ett korrekt sätt.

– De trodde att det skulle vara svag kille och stark kvinna och så var det inte så och då blev produktionen besviken. Jag fick höra av teamet att jag är tråkig när jag svarade på deras frågor, för de ville ha mer intriger, säger Stina till Uppsala Nya Tidning.

Annons

Inför sista avsnittet så valde paret att hoppa av programmet. Detta efter att de kände att produktionen letade efter splittringar mellan dem.

– Det var när vi en i taget skulle svara på några frågor om relationen. Svaren skulle sedan klippas och användas i hela serien och vi skulle göra det en i taget. De sa också att vi inte skulle prata med varandra om vad som sagts. Då fick jag flera frågor om jag inte störde mig på Stina och de la saker i min mun, och när jag vägrade säga något dåligt om henne blev de irriterade, säger Fredrik Lindberg till UNT.

Krissamtal med tv-teamet

Efter intervjuerna ringde Fredrik sin fru och de kände båda två att de inte längre ville medverka i programmet så de berättade för såväl kamerateamet som psykologen Maria Farm att de inte skulle ställe upp på någon mer intervju.

Efter ett krismöte med tv-teamet lyckades dock paret bli övertalade att faktiskt ställa upp på de sista inspelningarna och på så sätt ta deras del av programmet in i mål, enligt UNT.

Idag har dock inte Stina och Fridrik tid för att hålla på och hålla massa agg mot SVT - deras fulla fokus går nämligen åt att skaffa barn ihop.

Annons