Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

GW talar ut om bråket – efter tårarna i TV: “Tyckt illa om varandra”

01 nov, 2022, 16:00 
AvIbraheem Alsalman

Nu avslöjar duon relationen dem emellan.

Annons
Kändisbarnen har vuxit upp – Izabella Scorupcos dotter oigenkännligBrand logo
Kändisbarnen har vuxit upp – Izabella Scorupcos dotter oigenkännlig

Ingen kan väl ha missat helgens stora nyhet.

Leif GW Persson och Camilla Läckberg är vänner igen.

Det var i samband med söndagens Nyhetsmorgon som duon annonserade att de slutar samman för att samla ihop pengar till barn som lever i krigets Ukraina.

Det är något som GW brinner för och han var faktiskt nära till tårar under direktsändningen när programledaren Jenny Strömstedt visade en videohälsning från barnen som bodde i ukrainskt barnhem.

Då hade Leif GW Persson svårt att hålla tårarna tillbaka.

– Ni förstår varför vi gör det här, säger Leif GW Persson, innan han snyter sig och samlar sig.

Efter den känslosamma intervjun bekräftade Camilla Läckberg och Leif GW Persson att de är vänner igen – efter år av bråk. Anledningen till att de bråkade var att professorn jämförde hennes böcker med tidningen "Min Häst".

Annons

Läckbergs okända relation till Leif GW Persson – innan storbråket

GW har därefter försvarat sitt uttalande och menade att Läckberg skriver som "Nicke Lilltroll pratar”.

Men nu är de alltså polare igen.

– Fan, jag är snart 100 år gammal, jag måste svara för mina konflikter. Visst fan, men det här handlar om någonting annat mycket viktigare. Så det var väl ingen konst att gräva ner den eventuella stridsyxan. Vi har haft kontakt i flera år när det har handlat om andra grejer, om brott och såna där saker, säger Leif GW Persson till Expressen och fortsätter:

– Jag har inte haft några problem med henne i den där mänskliga meningen, det är en jäkla rak och trevlig person och dessutom har hon en vilja av att dela med sig av sitt överflöd, det är långtifrån alla som har det.

Camilla Läckberg själv tror att de har mer en ”slänga käft”-relation".

– Vi har väl aldrig egentligen tyckt illa om varandra, det har alltid funnits en viss respekt och humorton mellan oss. Jag tror att jag lite grann satte ribban när jag skickade ”Min häst”-prenumerationen och Leif tyckte att det var ett väldigt roligt sätt att bemöta honom. Redan där tror jag att vi cementerade att vi har en liten ”slänga käft”-relation, som jag tror båda tycker är ganska kul, säger hon till Expressen.

Annons