Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Halle Berry skiljer sig igen

29 okt, 2015, 08:41 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
halle berry ste

Skådespelarparet Halle Berry och Olivier Martinez gifte sig 2013. Men bara två år senare är förhållandet över. I måndags lämnade de in en gemensam ansökan om skilsmässa och dagen efter bekräftade de separationen.

– Vi går nu vidare med kärlek och respekt för varandra. Vårt gemensamma fokus är på vad som är bäst för vår son, sa de i ett uttalande.

Men tidningen People berättar att paret har svårt att komma överens – bland annat är de oense om hur de gemensamma tillgångarna ska fördelas. Halle Berry vill inte att någon av parterna ska få underhåll och menar äktenskapsförordet gör att hon inte ska behöva betala något underhåll till den mindre kända skådespelarkollegan Olivier.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Halle Berry och Gabriel Aubry.
Halle Berry och Gabriel Aubry.

Tillsammans med Martinez har de sonen Maceo, 2 år. Halle Berry har också dottern Nahla från ett tidigare förhållande med Gabriel Aubry.

Det här blir Halle Berrys tredje skilsmässa, hon har tidigare varit gift med David Justice och Eric Benet.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons