Han är Cornelia Jakobs okända partner – träffades på jobbet

Cornelia Jakobs

Cornelia Jakobs okända pojkvän.

Vilket fint sätt Cornelia Jakobs träffade sin nuvarande partner!

Cornelia Jakobs, 30 är i full färd med att förbereda sig inför Eurovision song contest och under torsdagskvällen är det äntligen dags för semifinal! Där är hon förhandsfavorit med låten Hold Me Closer, handlar om ett ex till Cornelia som hon var hjärtekrossad över i somras.

Cornelia Jakobs och David Zandén

Cornelia Jakobs och låtskrivaren David Zandén.

Karin Törnblom/TT

Men hon har kommit över exet och tur var ju det! För hon har nämligen hittat en ny kärlek – på jobbet.

Cornelias överraskande relation

Låten Hold Me Closer skrev Cornelia Jakobs ihop med två andra personer. De personerna är Isa Molin och David Zandén. När låten skrev svalnade Jakobs känslor för exet och till slut insåg hon att kärleken satt bredvid henne.

– Jag har under den här tiden när vi hållit på med den här låten blivit dödskär i David jag skrivit låten med, säger Cornelia till Aftonbladet och fortsätter:

David Zandén.

David Zandén är uppenbarligen en duktig gitarrist.

Jessica Gow/TT

– Ja, det är nåt fantastiskt som hänt där för han är ljus och trygghet och glädje. Han bara sprudlar.

Den nya pojkvännen, David Zandén är 33 år gammal och har skrivit musik åt artister som Kiddo, Chris Kläfford, Peg Parnevik och Mello-konkurrenten Klara Hammarström. Sedan 2011 är han även med i folktronica-gruppen Wintergatan, som specialiserar sig på ovanliga och egenkonstruerade instrument.

David är givetvis på plats i Turin, Italien för att stötta Cornelia och under torsdagseftermiddagen la han upp en story på Instagram där han skrev "Game day". Så det är ingen vild gissning att påstå att de är taggade till tänderna för semifinalen...