Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Han är okända mannen bakom Pernilla Wahlgren – här dyker han upp

04 nov, 2023, 12:00 

Han är den mystiska mannen!

Annons

Pernilla Wahlgren är en av landets kändaste personer – och det blir bara mer berömmelse med åren. I år landade hon drömjobbet som programledare för Allsång på Skansen, och det egna reality-programmet går som på räls.

Och för att få allt att gå ihop krävs det givetvis ett kunnigt team. Här träder en av personerna bakom kulisserna fram – i Wahlgren värld.

Christian Bauers chock efter Pernillas desperata panikdragBrand logo
Christian Bauers chock efter Pernillas desperata panikdrag

Han är okända mannen som jobbar med Pernilla Wahlgren

När man har över 800 tusen följare på Instagram gäller det att ha full koll – det är inte bara att lägga upp en gullig bild på en hundvalp. Och det är här Pernillas "team" kommer in i bilden!

Annons

En av dem presenterar hon i det nya avsnittet av Wahlgrens Värld, Viktor Nyhlen. Han träder nämligen fram i rampljuset när han besöker Pernillas lyxvilla i Marbella! Pernilla bjuder nämligen in Viktor och Bathina Philipson på middag.

– Viktor, som brukar jobba med mina sociala medier, presenterar hon då.

Viktor är något av en doldis, men i den nya säsongen har han dykt upp flera gånger ihop med Pernilla.

Så vem är han då? I en intervju med Tidningen Ångermanland berättar han mer om sitt jobb som talent manager på PR-byrån Redgert Comms.

– Jag har nog alltid haft ett stort behov av att vara där det händer. Jag vill inte vara en åskådare utan jag vill vara en deltagare. Så jag tror att det har lockat mig till det här jobbet och att det är en av få branscher som verkligen handlar om ditt sociala nätverk och sociala kompetens, vilket jag känner är en av de styrkorna jag har.

En skärmdump från Wahlgrens värd, Viktor Nyhlen häller upp bubbel
Viktor är också en god vän till Pernilla.
Annons

Viktor Nyhlen om glammiga jobbet

Förutom Pernilla Wahlgren jobbar han också med profiler som Sofia Wistam och Carolina Gynning. Viktor berättar i intervjun att han trivs med att hålla sig i bakgrunden.

Med åren har han också blivit god vän med många av kändisarna och med ett sådant känt umgänge händer det givetvis att han fastnar på bild – och podd.

2020 var han nämligen med i Bathina Philipsons podcast Bathinas skilda möten. Där berättade han om vägen från Härnösand till den glammiga Stockholms-eliten.

Annons

För visst är det lyxigt. I jobbet får han till exempel åka på padelresa till Marbella, som vi såg i Wahlgrens värd:

– Det är de tillfällena man nyper sig i armen och tänker "det här är mitt jobb". Då blir man väldigt tacksam över att ha ett så roligt jobb, säger Viktor Nyhlen till Tidningen Ångermanland.

Foto: TT

Annons