Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Händelsen i Bonde söker fru får tittarna ett se rött – nu växer ilskan: ”Besviken”

30 nov, 2023, 16:30 

Bonden Mimmi får nu kritik för sitt val i Bonde söker fru.

Annons

Linda Lindorff har alltid varit transparent med att hon älskar att följa böndernas jakt på kärleken i Bonde söker fru. Det är också därför som hon år ut och år in tar sig ut i Sverige och träffar nya kärlekstörstande bönder, redo att bryta det singelliv som kantar deras vardag.

Ilskan efter Helenas regelbrott i ”Bonde söker fru”Brand logo
Ilskan efter Helenas regelbrott i ”Bonde söker fru”

Programledaren är långt ifrån ensam om att följa böndernas äventyr, ta del av intressenternas brev och se när kärleken blomstrar – allt ackompanjerat av mycket känslor åt båda hållen.

Annons

Flera av tittarna är lika engagerade. De följer programmet in i minsta detalj, har åsikter om böndernas val och ibland händer det även att man väljer att ventilera sin kritik i kommentarsfält på nätet.

Linda Lindorff
Linda Lindorff älskar sitt Bonde söker fru.

Mimmi skickade hem Martin

Nu går årets säsong mot sitt slut. Bönderna ska göra sina val och kvar är personer som tittarna fått en stark relation till – och då är det också naturligt att böndernas val väcker vissa känslor hos tittarna.

Detta inträffade när köttbonden Mimmi från Öland ställdes inför ett tufft val. Det valet slutade med att hon valde att skicka hem deltagaren Martin från sin gård.

Annons

– Martin förtjänar någon som ser hela honom. Han har så mycket roliga sidor, är genomsnäll, klok, varm och mån om andra. Jag kommer sakna Martin, säger Mimmi i programmet.

”Ingenting för mig”

Valet gjorde att hon bara hade två deltagare kvar vid sin sida: Jimmy och Erik.

Detta är något som några tittare reagerat på då Erik tidigare blivit både irriterad och svartsjuk i programmet. Mimmi har även frågat ut honom om beteendet och tycker personligen inte det är några charmiga drag.

– Jag tycker att svartsjuka är lite att slänga energin i sjön. Man måste kunna få göra saker med andra människor utan att någon står och har det där gröna monstret i sig. Sen är det klart att det dyker upp ändå ibland. Det är bara mänskligt. Men om det är regelbundet så… nej. Det är ingenting för mig.

Erik och Mimmi i Bonde söker fru
Erik och Mimmi i Bonde söker fru.

Tittarnas kritik: ”Rejält felval”

Så när Mimmi valde att skicka hem Martin i stället för Erik var det flera tittare som tyckte att hon hade fattat ett felaktigt beslut.

Annons

”Fel kille åkte ut Erik skulle bort tycker jag”, skriver en person i programmets kommentarsfält på Instagram.

”Kändes som ett rejält felval det där”, skriver en annan.

”Hoppas hon väljer rätt… en av de är ju något svartsjuk!”, skriver en tredje.

Foto: TV4/Instagram

Annons