Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Händelsen i Bonde söker fru rör upp känslor – går inte ducka för

07 dec, 2023, 08:00 

Tittarna reagerar kraftigt på förändringen i Bonde söker fru.

Annons

Programledaren Linda Lindorff har i flera år varit förknippad med programmet Bonde söker fru. Hon har heller aldrig gjort någon hemlighet av att hon älskar att följa singelbönders jakt på kärlek.

5 saker du inte visste om Linda LindorffBrand logo
5 saker du inte visste om Linda Lindorff

Det är också därför som hon är kvar i sin roll. År ut och år in tar hon sig ut i Sverige, redo att träffa alla nya kärlekstörstande bönder och ta del av härliga brev från brevskrivarna.

Flera av tittarna är lika engagerade. De följer programmet slaviskt och granskar noggrant böndernas val, har åsikter om diverse grejer och ventilerar sina känslor i kommentarsfält.

Annons
Linda Lindorff
Linda Lindorff.

Förändringen i Bonde söker fru

Nu står det även klart att Bonde söker fru kommer att fortsätta i TV4. Kommande säsong blir dock aningen annorlunda, då kanalen bestämt sig för att även låta fiskare söka till programmet.

Linda Lindorff tycker det är kanon att fiskare nu även får chansen att hitta kärleken.

”Visst kanske man kan undra om det finns nåt som heter fiskbonde men vad spelar det för roll, det viktigaste är ju att vi kan ge nån chansen att få hitta kärleken i sitt liv”, skriver hon i ett sms till Expressen.

Annons

Tittarnas reaktioner

Även flera av tittarna verkar uppskatta förändringen. I kommentarsfältet på Linda Lindorffs Instagram är det många som kommenterar det nya upplägget.

”Bonde söker fru, tycker jag är ett uttjatat program. Men det kanske bli en ny vändning”, skriver en person.

”Tycker jag låter spännande”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons