Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Händelsen i direktsändning får Nyhetsmorgon-tittarna att reagera: "Väldigt otäckt"

27 jun, 2022, 11:00 

Det var många som knappt klarade av att kolla.

Annons
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"Brand logo
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

När man bänkar sig framför Nyhetsmorgon vet man aldrig vad man ska mötas av under morgonen. Kanske är det därför programmet blivit så omåttligt populärt – den perfekta blandningen av högt och lågt, och massor av överraskningar!

Vissa sändningar är mer adrenalin-fyllda än andra. Speciellt under söndagsmorgonen, då var det många som nästan satte morgonkaffet i vrångstrupen efter ett riktigt otäckt inslag...

Ändringen i programmet

Midsommarhelgen bjöd som vanligt på ett fullspäckat schema i Nyhetsmorgon-studion. De valde inte att växla ner, tvärtom. På helgerna är det vanligtvis en ensam programledare i studion, men denna gång fick de sällskap.

Under hela midsommarhelgen var det Sofia Geite och Steffo Törnquist som styrde skutan, och fick hoppa över dans runt stången. Men nu är det dags för lite vila, och under måndagen hoppade en Nymo-vikare in vid Jenny Alversjös sida, nämligen TV4-ankaret Peter Lindgren.

Annons

Ännu har vi inte fått se de nya programledarna i rutan, Thomas Ritter och Rania Schemoun Olsson, utan det väntar framemot hösten av allt att döma!

Steffos chock

Gårdagens sändning hade som sagt ett riktigt häpnadsväckande inslag, som till och med fick Steffo och Sofia att tappa hakan! Det var ett gäng från Cirkus Brazil Jack som bjöd på ett spektakulärt nummer – som såg allt annat än ofarligt ut.

Vad som ser ut som ett vanligt danspar kliver upp på en minimal plattform, båda iförda rullskridskor. De snurrar i en hiskelig fart och utför olika tricks, och det ser ut som om de närsomhelst ska trilla av.

Plötsligt fäster mannen ett rep i kvinnans fötter, som han sedan fäster runt halsen – och snurrar vidare. Är det svårt att föreställa sig? Se klippet själv här!

Sofia och Steffo, som suttit på första parkett, var märkbart chockade efter numret.

– Det var ju livsfarligt hela tiden, säger en Steffo som nästan måste fånga andan efter numret.

Det höll också tittarna hemma i tv-soffan med om. Alla är överens – det var riktigt imponerande, men också otäckt!

"Piiuuu vad rädd man var" Skriver en användare.

"Suveränt men livsfarligt!" Håller en annan med.

"Vågade knappt titta!" Konstaterar en tredje.

"Man satt som på nålar! Vilket nummer" Skriver en annan.

"Det var läskigt men ack så duktiga" Håller ännu en användare med om.

"Spännande men väldigt otäckt" Skriver en sjätte.

Vilket sätt att starta morgonen på!

Foto: TV4

Annons