Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Händelsen i Nyhetsmorgon tittarna inte fick se – doldes i sändning

07 nov, 2022, 06:00 
Nu visas allt i ett filmklipp från bakom kulisserna...
Annons
Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmenBrand logo
Så bor Nyhetsmorgonprofilerna – prislapparna på lyxhemmen

Trots att Nyhetsmorgon sänder direkt flera timmar om dagen, på vardagar är det faktiskt hela sex timmar, finns det saker som tittarna inte får se.

Kamerorna rullar ju inte hela tiden, och det är inte alltid den lyckas fånga just precis allt som händer i den stora studion. Som tur är händer det någon annan lyckas fånga det på film...

Malou saknades i rutan

Under söndagens avsnitt var det Jenny Alversjö som rattade Nyhetsmorgon. Efter ett mindre uppehåll, eftersom tittarna förra veckan istället fick sällskap av veteranen Malou von Sivers.

Och det var säkerligen flera som slog på programmet imorse som blev snopna när Malou var borta, men som hon tidigare berättat för Svensk Damtidning:

– Jag håller ju på med mitt program (Malou möter) just nu så det här blir vid sidan av. Jag kommer hoppa in och göra några program på söndagar.

Annons

Som tur är, gjorde Jenny med sin lugna och trygga framtoning som vanligt storskalig succé, och i vanlig ordning möttes hon av hejarop på sociala medier efter sändningen.

"Glädje när du har programmet. The best." Skriver en glad tittare.

Jenny Alversjö på Kristallengalan
Jenny Alversjö, en riktig glädjespridare i rutan!

Hyllas av följarna

Och visst var sändningen full av glädje – och musik! I studion var Lasse Holm, eftersom hans oändliga låtskatt år 2023 ska bli musikal. Och vem passade inte bättre att göra honom sällskap än stjärnan Arja Saijonmaa?

Lasse ligger ju bakom hennes succéhit Högt över haven, som många har dansat till sedan den framfördes första gången i Melodifestivalen 1987.

Nu var det dags för Nyhetsmorgon att få sig en Lasse-dos, och Arja sjöng upp som aldrig förr med låten. När Jenny Alversjö skulle tacka för musiken var både hon, och kocken Jessica Frej aningen andfådda.

Annons

Hon berättar att de dansat loss till Arja, något som tittarna inte fick se, eftersom kamerorna inte var riktade mot dem, utan mot Arja...

Tills nu! För nu publicerar Jenny ett klipp från bakom kulisserna, när kamerorna rullade på Arja. Och visst ser det ut att vara en fest – vilken morgon!

I kommentarsfältet är många tacksamma över hur Jenny bjuder på sig själv:

"Älskar allt med det här inlägget"

"Glädjen kändes genom rutan."

"Åh va roligt!! Vilken glädje!!"

Se klippet själva nedan, för visst ser det härligt ut?

Foto: TT/Instagram

Annons