Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Händelsen i Sydafrika fick Zoe att flyga hem – utan mamma Carola

28 jan, 2024, 19:00 

Nu väljer Carola Häggkvist att berätta om semestern med dottern Zoe.

Annons

Carola Häggkvist har lämnat ett intensivt år bakom sig, välkomnat ett nytt och sett till att starta det nya året med lite välbehövlig semester i det alltid så uppskattade landet Sydafrika.

Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Där har hon och expojkvännen Jimmy Källqvist ett hus som de köpte tillsammans 2016. Sedan dess har det blivit flera besök till det solsköna landet och Carola har mer än gärna delat med sig av diverse utflykter.

Carola och Zoe Häggkvist
Carola och Zoe Häggkvist.

Carolas ord om dottern Zoe

Det var också i Sydafrika som Carola träffade dottern Zoe Häggkvist för första gången.

Annons

”Min dotter Zoe kommer från Johannesburg, eller där vi möttes för första gången. ( Vi vet inte exakt från vilken del av SA hon kommer ifrån.) Året var 2012, när vi fick varann… som vi brukar säga”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Dottern flyger hem utan Carola

Zoe har varit med på resan. I en rad inlägg på Instagram har Carola delat med sig av det härliga semesterlivet, med varmt väder, härligt poolhäng och svalkande dopp i havet.

Dessutom har Zoe haft med sig en av sina bästa vänner. Dessvärre kan Carolas dotter inte vara med hela semestern. Till skillnad från Carola går hon fortfarande i skolan och måste därför se till att sköta sina studier.

Annons

Det betyder att Zoe nu lämnat Sydafrika utan Carola.

”Klart att det är speciellt för Zoe att vara här men nu är hon 14 år och tyckte det var extra kul att ha med sig sin kompis Iris Blanca. Och som hon nu kunde flyga hem till skolan tillsammans med”, skriver Carola och fortsätter:

”Det gick så bra! Klart mamma hjärtat längtar men snart är även jag hemma. Till sonens födelsedags helg! Semester är bland det svåraste jag vet då det finns alltför mkt att göra här i vackra CT”.

Foto: TT/Instagram

Annons