Händelsen som skakar Helena – orden om Zlatan hon inte vill höra: ”Förbannad”

Zlatan Ibrahimovic och Helena Seger

Hårda anklagelser riktas mot Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger
0:54

Efter reklamen: Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

(0:54)

Slå på ljud

Zlatan Ibrahimovic, 41, är en av Sveriges största fotbollsstjärnor genom tiderna. Trots att anfallaren med de gudabenådade fötterna börjat komma till åren, ser han inget slut i sikte.

Han har fortsatt att skörda titlar och ifjol tog hans klubb AC Milan hem italienska ligan. Men Zlatan har också tvingats till rehabilitering och behövt hantera flertalet skador de senaste åren.

– Jag har en annan situation nu med min ålder och med de lagkamrater jag har, men jag njuter av varje dag för jag tror att när du slutar med fotbollen kommer du att sakna det så mycket att du inte vill ångra det och säga att du borde fortsatt spela, säger Zlatan Ibrahimovic till CNN.

Zlatan Ibrahimovich

Zlatan Ibrahimovic berättar om rehabiliteringen i en ny intervju med CNN.

LaPresse

”Jag blev förbannad”

Den färgstarka fotbollsspelaren har aldrig varit rädd för att säga vad han tycker och tänker. Många har även förknippat honom med kaxiga och smått kontroversiella utspel under karriären.

Under sin tid som förbundskapten i det svenska landslaget pekades han även ut som en mobbare, vilket bland annat framkom i sportjournalisten Olof Lundhs bok ”Landslaget enligt Lundh”.

Chockerande avslöjandet om Zlatans och Helenas äktenskap – pågått i flera år

Även om liknande uppgifter rapporterats på annat håll, känner dåvarande huvudtränaren Erik Hamrén inte igen den bilden. Det säger han i en ny intervju med Aftonbladet.

– Jag blev förbannad rent ut sagt. Jag tyckte det var så orättvist mot Zlatan. För det var inte så jag upplevde det i alla fall. Man kan ha olika upplevelser. Men så har jag inte upplevt Zlatan alls.

Zlatan Ibrahimovic om att vara ifrån Helena Seger

Flickvännen Helena Seger har bott kvar i Sverige under Zlatans italienska fotbollsäventyr. Hon tycker säkert inte det är speciellt roligt att läsa om ryktena gällande makens dåliga beteende i landslaget.

Zlatan har tidigare uttalat sig om sorgen att behöva leva ifrån sin familj.

– Den här tiden tar tid från min familj och det är ingen lätt sak. Om du har två ungar som gråter varje gång du lämnar dem så är det lite jobbigt, sa han i samband med en presskonferens med landslaget förra året.

Helena Seger

Helena Seger.

IMPA

Foto: TT