Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hånet mot Victoria och Daniel i Masked Singer – efter ryktena

13 maj, 2022, 19:30 
AvIndra Nordemar

I semifinalen av Masked Singer gör David Hellenius narr av vårt kronprinsesspar.

Annons
Det här är Masked SingerBrand logo
Det här är Masked Singer

Årets upplaga av Masked Singer börjar närma sig sitt slut då det i kväll är semifinal. Endast fem dolda kändisar återstår i tävlingen, och det finns bara plats för tre av dem i nästa veckas final.

Masked Singer har tagit svenska folket med storm. När konceptet kom till Sverige i fjol blev det snabbt ett av landets populäraste underhållningsprogram. Bara under premiären satt närmare två miljoner bänkade i tv-sofforna, och denna säsong har fått liknande siffror.

Ja, bevisligen engagerar gissningsleken, som många gånger spårar ut något.

Kungafamiljen dyker upp i Masked Singer

Flera av våra kungligheter har nämnts i programmet, bland annat prinsessan Sofia och prinsessan Madeleine. Men det är ju givetvis högst osannolikt att någon av dem skulle dyka upp på Masked Singer-scenen.

Annons

I kväll nämns ytterligare två – vårt kära kronprinsesspar. Men inte precis ur en positiv aspekt.

David Hellenius leder programmet precis som förra året. Och under kvällens avsnitt mer eller mindre hånar han Victoria och Daniel.

Hånet mot Victoria och Daniel efter skilsmässoryktena

För inte allt för länge sedan florerade rykten om att en skilsmässa mellan dem var på gång. Till slut fick de nog och gick ut på sociala medier och dementerade ryktena.

”I normala fall kommenterar vi inte rykten och spekulationer. Men för att värna vår familj önskar vi klargöra, en gång för alla, att de rykten som nu sprids helt saknar grund” skrev Victoria och Daniel då i ett gemensamt uttalande.

Detta gör David narr av när Sjöjungfrun ska presenteras.

– Förra veckan träffade Sjöjungfrun en hemlig kompis, säger han i programmet och fortsätter:

–Felix, minns du, du trodde att det var prinsessan Madeleine. Men då kan jag meddela att det har hovet vart ute i veckan och dementerat, vilket får publiken att brista ut i skratt.

Foto: TT

Annons