Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hanna Hedlund berättar sanningen om skilsmässan från Martin Stenmarck: "Panik, skräck, rädsla och ångest"

03 mar, 2022, 16:00 
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck
Hanna Hedlund berättar nu sanningen om sin skilsmässa från Martin Stenmarck.
Annons
Allt om Hanna Hedlund!Brand logo
Allt om Hanna Hedlund!

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck var det "perfekta" paret i 23 år. En av Nöjes-Sveriges mest omskrivna kärlekssagor. Men så kom chockbeskedet.

De hade beslutat sig för att skicka in en skilsmässoansökan.

”Ja, allt har sin tid. Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par”, skrev de forna makarna då i ett gemensamt inlägg på Instagram.

Men separationen har inte varit lätt. I podcasten ”Jessica & Hanna – Å andra sidan” pratar Hanna med vännen Jessica Wahlgren om just detta med skilsmässor. Jessica har ju själv tagit sig igenom ett tufft uppbrott från äktenskapet med Linus Wahlgren.

Annons

Hanna Hedlund berättar sanningen om skilsmässan från Martin Stenmarck

Hanna är väldigt ärlig om hur hon har lidit under skilsmässans ok.

– Åh jag tänker att jag har känt båda panik, skräck, rädsla och ångest. Verkligen. Sen tror jag att det är lite svårt att prata om vissa saker. Speciellt när man har barn, säger Hanna i podcasten.

– Speciellt när något har varit viktigt för en och varit väldigt betydelsefullt och man har haft ett förhållande under en lång tid. Då är det, när man ska gå isär så blir plötsligt allt man har känt till och trott på, plötsligt ska man omvärdera det där och se det på ett nytt sätt. Jag kan säga att allt det där som du skriver. Det har varit skräck, det har varit skrämmande många gånger och jag har verkligen känt ångest och oro.

Hanna skräder inte orden.

– Det har varit en sorg. Som en stor sorg, på varje årsdag, det väcks till liv av minnen eller en låt. Det kan komma jättemycket känslor, verkligen, säger hon.

Annons