Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hanna Hedlund efter skilsmässan - beslutet för barnen

04 jul, 2022, 17:00 
AvElham Mohamed

Hanna Hedlund berättar i sin podcast om beslutet för barnen.

Annons
Allt om Hanna Hedlund!Brand logo
Allt om Hanna Hedlund!

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck var länge ett av Sveriges hetaste nöjespar med många år i branschen på nacken.

Efter 23 år tillsammans kom det, för många chockerande, beskedet. Paret gick ut med att de beslutat sig för att gå skilda vägar.

Från äktenskapet har det forna kärleksparet de tre gemensamma barnen, Ida, 18, Love, 15, och Saga, 10.

Första midsommarfirandet efter skilsmässan

Som de flesta vet kan skilsmässor där barn är involverade vara lite lite mer komplicerade. Hur ofta ska barnen vara hos respektive förälder och hur gör man egentligen under högtider?

Hanna Hedlund berättar i sin podcast Å andra sidan, som hon har tillsammans med vännen Jessica Wahlgren om oron kring det första midsommarfirandet efter skilsmässan.

Annons

– Det är fortfarande lite nytt, de här högtiderna för mig så jag var lite såhär… hur blir det nu det nu då? Nu är det bara jag och barnen, säger hon.

Beslutet för barnen

Hanna har tidigare jobbat i Dalarna varje midsommar de senaste fem åren, med undantag för de två senaste åren då det varit coronarestriktioner.

Men i år beslutade hon sig för att, för första gången på länge, tacka nej till jobb för att kunna spendera tid med barnen.

Och för att bryta de gamla traditionerna åkte hon till en barndomsvän för att fira med bland andra Lina Hedlund och maken Nassim Al Fakir.

– Jag bara kände att nu blev det min barn-midsommar och då kan jag inte jobba bort hela den midsommaren. Plus att det midsommarfirandet är så förknippat med den familjen som var då. Nu har jag bara känt att jag behöver bryta de där grejerna och då var det väldigt mysigt att få fira med sin barndomskamrat, som man har firat alla ungdomsmidsomrar med, säger Hedlund i podden.

Foto: Instagram, TT

Annons