Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hanna Hedlund hänger ut Martin Stenmarck – säger sin sanning två år efter uppbrottet

11 maj, 2023, 04:00 
Martin Stenmarck och Hanna Hedlund

Hanna Hedlund har sagt sin sanning om Martin Stenmarck.

Annons

Det var sommaren 2021 som vi fick beskedet att Hanna Hedlund och Martin Stenmark valt att bryta upp. Paret skrev ett gemensamt uttalande som publicerades på Instagram.

"Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra”, skrev de i inlägget och fortsatte:

”Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par.”

Allt om Hanna Hedlund!Brand logo
Allt om Hanna Hedlund!

Hanna Hedlund hänger ut Martin Stenmarck

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund
Martin och Hanna gick isär – till vår stora förvåning!

Nu är Hanna aktuell med en ny singel Redo nu. Den ska ses som ett slags kommentar på skilsmässan, och på den känslomässiga bergochdalbanan som de senaste åren inneburit för Hanna.

Annons

Hon spelade låten i Nyhetsmorgon och tog efteråt ett snack med programledaren Jenny Alversjö. Där berättade hon som låtskrivare hänger ut sina känslor för Martin Stenmarck och uppbrottet.

– Låten handlar om den sorgen. Som man måste ta sig igenom. Tugga sig igenom. Sedan kommer man ut på andra sidan. Om man vill, säger Hanna i intervjun.

"Har förlorat mig själv"

Hanna beskriver sina senaste år som "jätteturbulenta".

– En känsla av att befinna sig i fritt fall. Sorg. Men också att man får återupptäcka sig själv. Man har levt med någon som man träffade när man nästan var barn. Och när man får barn så händer det något med en. De här åren har handlat om att förlora mig och sedan hitta mig själv, säger Hanna.

För att hantera sorgen har Hanna gått i terapi, något hon rekommenderar till alla.

– Det viktigaste är att ta kontroll över sina egna tankar. Och det är en teknik bakom. Om man är en orolig själ kan de lätt ta överhanden. Och när man kommer upp i den här åldern, där man känner av förklimakteriet, då är det verkligen viktigt att se vad som stressar en, göra förändringar i livet, säger Hanna.

Foto: TT

Annons