Hanna Hedlund har hittat tillbaka till kärleken – två år efter uppbrottet: "Det är underbart"

27 apr, 2023, 17:30 

Hanna Hedlund har hittat tillbaka till kärleken – två år efter uppbrottet från Martin Stenmarck.

Annons

De var länge ett av Sveriges mest omskrivna par. Så kom beskedet sommaren 2021: Hanna Hedlund och Martin Stenmark, Melodifestivalen-ikoner på varsitt håll, hade gått isär.

När beslutet meddelade på Instagram hade Hanna och Martin dessutom redan levt åtskilda i ett halvår.

"Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra”, skrev de i inlägget och fortsatte:

”Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par.”

Recept.se Nyhetsbrev
Allt om Hanna Hedlund!
Allt om Hanna Hedlund!

Hanna Hedlunds besked efter separationen från Martin Stenmarck

Martin Stenmarck och Hanna Hedlund
Martin Stenmarck och Hanna Hedlund krossade våra hjärtan också när de gjorde slut.

Därefter har vi fått vänta på nyheter kring Hanna och hennes dejtande. Men nu har hon bekräftat för Expressen att hon hittat kärleken igen.

Annons

– Jag drar på orden här. Men jag har någon som jag tycker extra mycket om. Men jag känner att jag fortfarande vill hålla det privat. Det måste få ta tid, både för mig och för barnen. Sen är den här personen inte så intresserad av det offentliga livet heller, och det känns bra, säger Hanna.

– Nu har jag så pass bra koll på mig själv att jag är redo, och jag älskar att gå på dejt. Det är underbart!

"Har hittat tillbaka"

I samma intervju jämför Hanna en separation med sorgen efter ett dödsfall. Hon har behövt jobba hårt för att komma över Martin, men nu har hon kommit över krönet – äntligen.

– Nu kan jag känna en frihetskänsla i att det har blivit så här. Det är inte som att jag vill sitta här och förespråka skilsmässor. Men jag tycker att jag har hittat tillbaka till mig själv. Jag är en bättre mamma, med mer tålamod. Jag tycker att jag är bättre på mitt jobb och en bättre kompis eftersom jag har mer tid, säger Hanna.

Annons
Annons