Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hanna Hedlund helt oigenkännlig – chockar fansen: "Åldrats tio år"

30 maj, 2024, 15:00 
Hanna Hedlund
Hanna Hedlund är totalt oigenkännlig på nya bilden.
Annons

Hanna Hedlund är en av våra mest folkkära artister. Hon har ett nära band till sina fans, som ofta vittnar om att det känns som att Hanna är en nära vän, snarare än en ouppnåelig kändis. Delvis beror det på podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan, som Hanna gör med väninnan Jessica Wahlgren.

Men nu har Hanna lyckats chocka till och med sina mest inbitna, trogna fans. Kolla bara!

Hanna Hedlunds beslut med nya kärleken: ”Fnittrig!”Brand logo
Hanna Hedlunds beslut med nya kärleken: ”Fnittrig!”

Hanna Hedlund chockar – är totalt oigenkännlig

Men innan ni får panik och börja kolla på kalendern: det har inte gått trettio år på en sekund. Hanna har använt sig av ett så kallat filter för att få till en åldrandeeffekt.

Annons

Det är bara lite spex, som Hanna och dottern Ida ägnar sig åt. Klippet inleds med att Ida ställer en fråga till Hanna:

– Mamma, vad är det bästa med att vara mamma?

Hannas svar är skönt sarkastiskt.

– Det är livsglädjen man känner. Ni får barn får en att känna sig pigg. Vissa säger att man åldras tio år per barn, men det känner jag inte igen. Jag känner mig som en ung mamma med mycket energi, säger Hanna.

Hanna Hedlund: "Jag kände panik"

Hanna framstår som en harmonisk, glad person. Annat var det direkt efter skilsmässan från Martin Stenmarck. Då var det inte läge att dra skämt på Instagram.

Annons

– Tidigare kände jag panik för att bo ensam och inte minst att inte få träffa barnen varannan vecka. Men jag har jobbat mycket med mig själv, bland annat genom att åka på olika former av retreats med självutveckling. Nu måste jag inte längre boka upp varenda kväll med andra när inte barnen är hemma, utan trivs i mitt eget sällskap och kan tycka att det är ganska skönt att vara själv, berättar Hanna i en intervju med Hemmets Journal.

Annons