Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hanna Hedlund och nya kärleken har gjort slut – orsaken bakom: ”Var inte…”

24 jan, 2024, 11:10 

Hanna Hedlund är singel igen.

Annons

Beskedet slog ned som en bomb. I juni 2021 bekräftade kändisparet Hanna Hedlund och Martin Stenmarck att de går skilda vägar efter 23 år som gifta. Då hade paret redan separerat sedan ett halvår tillbaka och bestämt sig för att fortsätta på tu man hand.

Allt om Hanna Hedlund!Brand logo
Allt om Hanna Hedlund!

Två år senare, under våren 2023, kunde Hanna berätta att hon hittat kärleken igen! Däremot var hon noggrann med att inte avslöja för mycket detaljer om det nya förhållandet, eftersom hon inte ville att det skulle ta för mycket fokus från familjelivet.

Annons

– Jag har lovat mina barn att inte prata så mycket om honom. Men han jobbar som kiropraktor och kommer från en helt annan värld. Han är från sportvärlden och kan nästan ingenting om den här världen, sa Hanna Hedlund till Aftonbladet.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck.

Hanna Hedlund fann kärleken igen

Nej, förutom att se lite av Hannas musikaler, var den nya pojkvännen inte speciellt insatt i artistlivet. Faktum är att han knappt visste vem Hanna Hedlund var när de träffades för första gången.

Annons

– Det är häftigt med någon som kommer från ett helt annat håll, men som man ändå har likheter med, sa Hanna Hedlund och berättade att de träffades när hon var ute på turné:

– Ja, och det var märkligt. Ibland när man möter vissa ögon är det ”men hej, här är du ju”. Våra blickar möttes och vi pratade lite, men sedan tog det tre månader innan jag fick ett meddelande från honom. Jag visste direkt vem det var fast jag träffar jättemycket människor. Det är ju han från Kristianstad!

Hanna Hedlund singel igen

Dessvärre har det nu tagit slut med nya pojkvännen. Det bekräftar Hanna Hedlund själv i ett inlägg på Instagram.

Annons

”Åh jag har fått så fina blommor efter premiären. Älskar’t! Även om jag är singel, och can by my own flowers så är det ju ljuvligt att bli bortskämd med vackra blommor tack”, skriver hon efter premiären av showen Pernilla Wahlgrens Happy Ending.

I kommentarsfältet kommer det även fram att Hanna varit singel ett tag.

”Har varit i flera månader var inte redo”.

Foto: TT/Instagram

Annons