Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hanna Hedlunds avslöjande om hemliga pojkvännen – har tidigare vägrat berätta

18 aug, 2023, 13:00 
Minna Sarpaneva
Hanna Hedlund framför en suddig skogsbakgrund
Foto: TT

Hanna Hedlund är förtegen om sin nya kärlek.

Annons

Hanna Hedlund,, 48, har många strängar på sina lyra. Hon har en väletablerad karriär som både sångerska och skådespelare. Utöver det har Hanna även synts i ett flertal stora tv-produktion.

Även privat rullar saker på. Hon är fåordig när det kommer till kärlekslivet, men en sak är säker – det blomstrar. Och nu har hon faktiskt gett en liten inblick i sitt förhållande.

Allt om Hanna Hedlund!Brand logo
Allt om Hanna Hedlund!

Hanna Hedlunds nya pojkvän efter skilsmässan

I hela 23 år var Hanna Hedlund och Martin Stenmarck, 50, ett par, men för två år sedan kom nyheten om deras skilsmässa som en blixt från klar himmel.

Åtminstone för omvärlden. Vid tiden hade det forna paret redan varit separerade i ett halvår. Sedan separationen har de båda funnit kärleken på nytt, och i våras öppnade Hanna upp sig om sin nya relation.

Annons

– Jag har någon som jag tycker extra mycket om. Men jag känner att jag fortfarande vill hålla det privat, avslöjade hon då.

Hanna Hedlund öppnar upp sig om förhållandet

Som nämnt har vi inte fått veta särskilt mycket om Hannas nya kärlek.

I podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan, som hon har tillsammans med Jessica Wahlgren Norman, 48, har hon tidigare berättat att hon i sitt nya förhållande har insett hur viktigt det är med kommunikation.

Liknande ämnen kommer på tal i en intervju med tidningen Året Runt. Hon berättar då att hon värderar saker som ärlighet, förståelse och att våga visa sårbarhet i ett förhållande.

Hanna bjuder också på ännu en insyn i förhållandet och berättar vad paret brukar göra på sina dejter. Bland annat går de på teater och spelar padel ihop. Och padel har kommit att bli en storfavorit för sångerskan.

– Jag tycker padel är typ lika kul som att sjunga och har nästan blivit manisk, säger Hanna Hedlund om det nya intresset.

Annons