Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hanna Hedlunds hårda ord till exmaken Martin Stenmarck: "Det där är inte okej"

14 jan, 2024, 07:00 
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck
Artisten Hanna Hedlund säger ifrån till exmaken Martin Stenmarck.
Annons

Sommaren 2021 meddelade Hanna Hedlund och Martin Stenmark att de skulle skiljas. En bomb i Nöjes-Sverige, minst sagt.

"Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra”, skrev Hanna och Martin i ett gemensamt inlägg på de sociala medierna.

”Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par.”

Hanna Hedlunds beslut med nya kärleken: ”Fnittrig!”Brand logo
Hanna Hedlunds beslut med nya kärleken: ”Fnittrig!”

Hanna Hedlunds hårda ord om Martin Stenmarck

Men att ha en fungerande relation med en expartner är sannerligen inte det lättaste. I podden Jessica & Hanna – Å andra sidan, som Hanna har med Jessica Wahlgren, diskuteras just detta.

Annons

Hanna går in på hur hon hanterar sitt samröre med Martin.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck
Hanna har skinn på näsan!

– I en sån relation man har med någon som man skilt sig med, som man kanske egentligen inte vill ha jättemycket i sitt liv längre men måste ha i sitt liv för att man har barn ihop, och av den anledningen vill ha i sitt liv, fast man måste hitta en ny typ av relation, säger Hanna

– Jag tar ansvar för min del av den här relationen. Resten, 50 procent, som är hans ansvar det försöker jag att inte gå in i. Punkt.

Annons

Hanna Hedlund har sagt ifrån

Hanna berättar att hon försöker låta bli att kritisera hur Martin sköter sin del av relationen. Men ibland gör hon undantag och försöker då lägga fram det på ett konstruktivt sätt.

– Jag kan påpeka det om jag tror att någon far illa av det. Eller om jag själv känner att det ”där är inte okej”, eller ”jag behöver få den här informationen”, då försöker jag kommunicera det, säger Hanna.

Annons