Hanna Hedlunds känga till Martin Stenmarck –18 månader efter skilsmässan

15 dec, 2022, 19:30 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar

Hanna Hedlund ger en rejäl känga till exmaken Martin Stenmarck.

Annons
Allt om Hanna Hedlund!
Allt om Hanna Hedlund!

Det var i juni 2021 som skilsmässonyheten slog ned som en bomb. Efter 23 år ihop meddelade Hanna Hedlund och Martin Stenmarck att de hade gått skilda vägar.

"Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv. Vi kommer alltid att vara familj men är inte längre ett par.", stod det då i deras gemensamma inlägg på Instagram.

Ja, på dem båda har det låtit som att de haft en fortsatt god relation. Men nu verkar det som att separationen blivit aningen problematisk.

Hanna Hedlunds känga till Martin Stenmarck

Recept.se Nyhetsbrev

Sedan skilsmässan har Hanna och Martin träffats vid högtider och födelsedagar, för barnens skull. I Halv tre med Lotta Bromé berättade Martin att även julen till viss del kommer spenderas tillsammans hemma hos Hanna.

Annons

– Jag kommer åka och hälsa på, vi firar tillsammans en stund där. Så länge det går och den traditionen går att ha så tycker jag att den är fin att ha tillsammans.

I 23 år höll de ihop innan de gick isär i fjol.

Men nu menar Hanna att ansvaret med allt fix inför de stora dagarna mestadels ligger på henne. I det senaste avsnittet av podcasten Jessica och Hanna – Å andra sidan uttrycker hon sin frustration på sin exmake.

– Myset innan är inte så mysigt, när man stressar runt. Och det måste jag ge mig själv, att den biten har legat på mig att fixa. Nu när jag är separerad, så märker jag att det fortfarande ligger på mig att fixa alla grejer. Jag blir tokig på att man ska behöva göra det själv.

Hannas besvikelse efter händelsen

Bland annat rörde det sig om en outfit till lucia som deras dotter skulle ha, och i sista stund insåg Hanna att strumpbyxorna var för små.

Annons

– Där är man ju olika kanske, jag önskar ju kanske att hon hade strumpbyxor som satt riktigt skönt, men nu har hon inte det. Det är okej. Men jag tänker inte ta på mig det, för det är inte min uppgift att fixa hela outfiten.

– Hoppas att han lyssnar, avslutar hon och skrattar.

Det verkar trots allt som att de ändå tar det hela med ro!

Foto: Instagram / hedlund_hanna / benjaminthuresson

Annons