Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hanna Hedlunds nya liv efter skilsmässan med Martin Stenmark

29 jul, 2021, 06:00 
AvIndra Nordemar

Hanna Hedlund och Martin Stenmark lever numera som singlar efter att de tidigare i år skilde sig efter 23 år ihop. Så ser Hannas liv ut i dag!

Annons
Allt om Hanna Hedlund!Brand logo
Allt om Hanna Hedlund!

Efter över 20 år som gifta valde Hanna Hedlund, 46, och Martin Stenmark, 48, att gå skilda vägar. Det var i början av sommaren som de båda delade med sig av nyheten på Instagram.

”Ja, allt har sin tid. Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv”, skrev ex-paret då i ett gemensamt inlägg.

Hanna Hedlund liv efter skilsmässa med Martin Stenmark

Sedan beskedet om skilsmässan har Hanna Hedlund mer eller mindre varit på resande fot hela sommaren. Till en början begav hon och barnen sig ut till lantstället i Hälsingland. Därefter följde en resa till vita stränder och ett kristallklart medelhav, närmare bestämt till det vitblåa landet Grekland.

Resan kritiserades av många som tyckte att det var alldeles för tidigt att ge sig iväg till utlandet på grund av pandemin. Men sångaren och väninnan Kajsa Ernst verkade trots allt njuta av några härliga dagar i den grekiska värmen. Hanna passade även på att klämma in en del jobb – och "kontorsutsikten" kan man inte att klaga på!

Annons

Hanna Hedlunds egentid med barnen

Nu har Hanna återförenats med barnen och befinner sig återigen på lantstället som har en stor pool och en fantastisk utsikt.

”Med skogen bakom oss, familjen runtomkring (jag har tagit covid test innan och efter Grekland, har antikroppar och är vaccinerad om nån blir provocerad).”

Och det verkar som att Hanna lever det goda livet med barnen, som hon bland annat sysselsätter med "glamping" i trädgården och aktiviter så som den populära sporten padel.

”Allt för barnen”, skriver hon på Instagram.

Foto: TT

Annons