Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hanna Hedlunds problem i relationen med nya kärleken: "Jag vill att han..."

07 jul, 2023, 15:30 
Minna Sarpaneva
Två bilder på Hanna Hedlund framför suddig bakgrund
Hanna Hedlund öppnar upp sig om förhållandet i sin podcast.
Även som nykär kan man stöta på hinder i relationen, något Hanna Hedlund nyligen var med om.
Annons

Sedan 2021 har och Hanna Hedlund, 48 och Jessica Wahlgren Norman, 48, delat med sig av sina tankar kring livet i podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan.

I podden lyfter de både det ena och det andra, och ett av ämnena som var på tapeten i veckans avsnitt var svårigheter i relationer.

Allt om Hanna Hedlund!Brand logo
Allt om Hanna Hedlund!

Hanna Hedlunds nya kärlek efter skilsmässan

I hela 23 år var Hanna Hedlund och Martin Stenmarck, 50, ett par, men för två år sedan kom nyheten om deras skilsmässa som en blixt från klar himmel.

Åtminstone för omvärlden. Vid tiden hade det forna paret redan varit separerade i ett halvår. Sedan seperationen har de båda funnit kärleken på nytt, och i våras öppnade Hanna upp sig om sin nya relation.

– Jag har någon som jag tycker extra mycket om. Men jag känner att jag fortfarande vill hålla det privat, avslöjade hon då.

Annons

Hanna Hedlund avslöjar svårigheten i nya relationen

I veckans avsnitt av Jessica & Hanna – Å andra sidan diskuterar duon vikten av att kunna kommunicera med sin partner.

Hanna använder då sig själv som exempel och avslöjar ett hinder hon stött på i sin egen relation.

– Vi satt vid tv:n och han bara är du stressad nu, nej det är jag verkligen inte men inombords kände jag, för tv:n funkade inte, kan inte han bara ta kontrollen och lösa det här. Men istället säger jag nej jag är inte stressad, säger Hanna, som även har fullt upp med nya säsongen av Diggiloo.

Hon berättar också att hon och kärleken pratade om det även dagen efter, och att det blev något av en ögonöppnare för henne.

Jessica Wahlgren Norman och Hanna Hedlund
Jessica Wahlgren Norman och Hanna Hedlund på Barncancergalan 2022.

– Sen dagen efter blev det någon mer sån här grej. Jag kände väl lite igår att jag höll på med det där, kunde inte du bara fixa det där då med tv:n. Han bara det gör jag gärna men kan inte du lära dig att säga det till mig då, och så insåg jag att jag har så svårt att be om hjälp, förklarar Hedlund och fortsätter:

– Jag vill att han ska se mina behov och säga jag fixar tv:n. Men det är också att kräva sjukt mycket av en person som är i mitt hem och inte vet hur mycket han kan klampa in och fixa.

Annons